به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، در اطلاعیه صادر شده از سوی معاونت عمرانی منطقه آزاد کیش آمده است: به منظور حفاظت از محیط زیست جزیره کیش و همچنین ایجاد محیطی پاک، امن، آرام و زیبا برای ساکنان و گردشگران این جزیره آن عده از افرادی که مبادرت به صید و شکار جانوران نمایند به حبس و یا جزای نقدی محکوم خواهند شد.
در ادامه آمده است: مرتکبین به شکار و صید جانوران وحشی عادی، حمل، عرضه، فروش و صدور جانوران وحشی زنده یا کشته و اجزای آنها، شکار و صید جانوران وحشی حمایت شده مانند آهو، لاک پشت دریایی، شقایق ها و مرجان های دریایی و پرندگانی همچون مینا، شکار و صید با استفاده از مواد منفجره، سموم و شکار همچنین آلوده کردن آب خلیج فارس و دریای عمان که منجر به مرگ و میر آبزیان شود منجر به جزای نقدی و حبس از یک ماه تا سه سال خواهد شد.
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: چنانچه فردی مبادرت به زنده گیری، خرید و فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری از قبیل شاهین، بحری، بالابان و دلیجه کند به حداکثر مجازات تعیین شده در قانون فوق محکوم خواهد شد.
همچنین جریمه شکار و صید شاهین، بحری، بالابان و طرلان 120 میلیون ریال، مینا 800 هزار ریال، آهو 9 میلیون و 600 هزار ریال، لاک پشت های دریایی 6 میلیون و 400 هزار ریال انواع دلفین 40 میلیون ریال و مرجان ها و شقایق های دریایی به ازاء هر کیلوگرم یک میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
لازم به ذکر است میزان جریمه از بین بردن تخم پرندگان و خزندگان از جمله لاک پشت دریایی یک سوم مبلغ جریمه برای شکار و صید پرندگان و خزندگان است.
در این اطلاعیه آمده است میزان جریمه تخریب لانه و آشیانه پرندگان وحشی یک چهارم مبلغ جریمه شکار و صید پرندگان مذکور خواهد بود. گفتنی است خرید، فروش عرضه و نگهداری، حمل و صدور تمامی جانوران وحشی زنده و کشته و اجزاء آنها در جزیره کیش ممنوع است.
نظر شما