به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، بهزاد الصفی، کارشناس مسئول امور ترمینالهای مجتمع بندری شهید رجایی در این بازدید با اشاره به جایگاه این بندر در سطح منطقه و کشور گفت: بخش اعظمی از تخلیه و بارگیری کالا در بنادر از طریق این بندر صورت می گیرد که باعث شده این بندر به دروازه طلایی اقتصاد کشور تبدیل شود.
الصفی در ادامه با اشاره به طرحهای توسعه ای در حال انجام در این بندر گفت: با ورود بزرگترین کشتی کانتینری دنیا به بندر شهید رجایی، این بندر در شمار 30 بندری قرار گرفت که توانایی پهلودهی به این کشتی ها را داراست.
وی بیان کرد: سالانه بیش از 20 میلیون TEU کانتینر در خلیج فارس جابجا می شود که سهم ایران از این میزان نزدیک به 15 درصد است که با اقدامات و طرحهای در دست اقدام، امیدواریم این سهم افزایش یابد.
الصفی با اشاره به موقعیت مناسب این بندر در بخش ترانزیت و ترانشیب گفت: کشور ما ظرفیتها و پتانسیل های بسیار خوبی در بخش ترانزیت دارد که به طور قطع با برنامه ریزی و تلاش بیشتر قادر خواهیم بود در این بخش سهم بیشتری را به دست بیاوریم که این امر علاوه بر ورود ارز به داخل کشور موجب شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال خواهد شد.
در این دیدار دارابی، معاون وزیر جهاد کشاورزی اقدامات انجام شده در این بندر را ستود و گفت: باید تلاش شود باتوجه به بحران جهانی از این فرصت نهایت استفاده را کنیم و زمینه شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد را فراهم نماییم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور از تشریفات قرنطینه نباتی در محوطه مجتمع بندری شهید رجایی نیز بازدید کرد.
نظر شما