به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی علی محمدی در بازدید کارآموزان قضایی از زندان رجایی شهر اظهار داشت: استفاده از اسامی متبرک مانند دارالقرآن به جای واژه های مرسوم، تاثیر به سزایی در ارتقا روحی آنان و سوق دادن مددجویان به سوی دین و معنویات دارد.
وی با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در راستای اصلاح و تربیت مددجویان افزود: استفاده از اسامی متبرک مانند دارالقرآن به جای واژه های مرسوم، تاثیر به سزایی در ارتقا روحی آنان و سوق دادن مددجویان به سوی دین و معنویات شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: طبقه بندی مددجویان در این زندان با توجه به سن و نوع جرم صورت گرفته است اما افراد تازه وارد به زندان، در قرنطینه نگهداری می شوند تا ضمن بیماریابی، پرونده های قضایی و شخصیتی برای آنان تشکیل شود.
معاون قضایی زندان رجایی شهر کرج بیان داشت: مددجویان پس از اقامت چند روزه در قرنطینه، برای اقامت دو ماهه به اندرزگاه موقت منتقل می شوند تا قرار صادر شود، این اقدامات به منظور جلوگیری از آسیبهای زندان و ارتباط مددجویان تازه وارد با مددجویان قدیمی است.
این مسئول عنوان کرد: با حذف کامل برخوردهای فیزیکی، به کارگیری گسترده روانشناسان و گروه های داوطلب اجتماعی، استفاده از طرح متادون درمانی برای مددجویان معتاد و اقداماتی از این قبیل به موفقیتهای چشمگیری دست یافته ایم، به طوری که زندان رجایی شهر پایلوت طرح کاهش آسیب رفتارهای پرخطر، مرکز مهم آموزشی برای منطقه خاورمیانه محسوب می شود و کارشناسان و هیئتهای خارجی، به طور مدام از این زندان بازدید می کنند.
نظر شما