حجت الاسلام حسین کوششی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: در راستای سالم سازی محافل زنانه در بخشهای دینی مذهبی و فرهنگی و ارتقا هرچه بیشتر بینش و دانش آنها در زمینه های دینی و اسلامی مراکز آموزش معارف اسلامی در این شهرستان راه اندازی شد.
وی افزود: در این مراکز دوره های تک درس در بیش از 40 موضوع در بخشهای اجتماعی، بهداشتی، تربیتی، آموزشی، خانوادگی، فرهنگی و دینی در هر درس 37 جلسه برای بانوان شهریاری برگزار می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: استقبال از راه اندازی این مراکز و کلاسهای مربوطه در شهریار بی نظیر است به نحوی که تاکنون بیش از سه هزار و 600 بانوی شهریاری در این دوره های در موضوعات مختلف شرکت کردند.
کوششی بیان داشت: در پایان برگزاری این دوره ها به افرادی که در آزمون شرکت و قبول شدند، گواهینامه پایان دوره اهدا می شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شهریار عنوان کرد: به طور متوسط میانگین سنی افراد شرکت کننده در این دوره ها بین 28 تا 33 سال است و یکی از دلایل استقبال مطلوب و بی نظیر افراد در این دوره انتخاب آزادانه و شهریه مختصر آن است.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این کلاسها و راه اندازی مراکز آموزش معارف اسلامی سالم سازی و پر کردن خلا دینی و مذهبی موجود در میان افراد و ارتقا مسائل اسلامی و تربیتی در میان خانمها است.
این مسئول یادآور شد: امید می رود طبق برنامه پیش بینی شده تا پایان سال جاری این مراکز به 10 مرکز گسترش یابد.
کوششی اعلام کرد: اکثر این مراکز از محل کمکهای مردمی تامین اعتبار می شوند و برای راه اندازی آنها از اماکن فرهنگی ادارات و سازمانهای دولتی مانند مساجد، فرهنگسراها، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، حسینیه ها استفاده می شود.
وی گفت: علاقمندان برای ثبت نام در این مراکز می توانند به یکی از پنج مرکز آموزشی حضرت زینب در شاهدشهر، مرکز زینبیه در فاز سه اندیشه، مرکز ولایت در ملارد، مرکز مکتب المهدی در فاز یک اندیشه و مرکز آموزشی شهر شهریار مستقر در اداره تبلیغات اسلامی مراجعه کنند.
نظر شما