به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سیدموسی متوسلین ظهر شنبه در بازدید از مجتمع مسکونی 116 واحدی تعاونی مسکن نظام مهندسی کشاورزی زنجان با بیان اینکه مهمترین مشکل پیش روی تعاونی های مسکن عدم تخصیص به موقع اعتبارات بانکی مورد نیاز است، افزود: با توجه به علاقمند روز افزون مردم به انجام کارهای گروهی، ادارات تعاون در تمامی شهرستانها برنامه ریزی های لازم را برای ارتقا فرهنگ تعاون و شناساندن مزیتهای کار گروهی و تعاونی انجام داده اند و امسال شاهد جهش عظیمی در عرصه تعاون خواهیم داد.
وی به مزیتهای پیش بینی شده در اصل 44 قانون اساسی در بخش تعاون اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به حمایتهای ویژه مسئولان از مجموعه هایی که توسط فارغ التحصیلان دانشگاهی به صورت تعاونی تشکیل و اداره می شود، آینده ای روشنی برای ایجاد اشتغال و رفع مشکلات جوانان متصور هستیم.
مراحل ساخت پروژه مجتمع مسکونی 116 واحدی تعاونی مسکن نظام مهندسی کشاورزی زنجان در زمینی به سماحت پنج هزار مترمربع از اسفندماه سال گذشته آغاز و پیش بینی می شود که در سال 89 تحویل آغاز شود.


نظر شما