به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علیرضا محمودی بعداز ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اراک با بیان اینکه تاکنون از تعداد 48 مسجد در هشت مسجد این طرح اجرا شده است، افزود: شستشوی قالی های مساجد نیز از دیگر اقدامات در این زمینه است.
وی از دیگر اقدامات شهرداری را ایمن سازی مدارس عنوان کرد و ادامه داد: این طرح آماده و به فرمانداری ارسال شده است که در صورت تخصیص اعتبار ایمن سازی مدارس در اول مهر ماه انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه آبادانی و توسعه شهر اراک نیازمند یک جراحی است، اظهار داشت: برای افزایش خدمت رسانی به مردم و بوجود آوردن تغییرات در محیط شهری، تغییرات گسترده ای در ساختار شهرداری و تخصصی کردن کارها ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه برای دست یابی به اهداف بلند مدت نیاز به ساختار مناسب است، افزود: بر این اساس تعداد سازمانهای وابسته شهرداری از شش مورد به 13 سازمان تخصصی افزایش یافته است.
محمودی بیان کرد: وجود سازمانهای تخصصی عمرانی باعث ایجاد رفع تمرکز زدایی، تکریم عملی ارباب رجوع و تسریع در روند اجرایی پروژهها شده است.
وی دلیل عقب ماندگی شهر اراک را زیر ساختهای این شهر خواند و گفت: در این زمینه و برای توسعه شهر اراک باید پروژه های ویژه با سرعت اجرا شود که این امر نیازمند چند سال کار ضربتی با برنامه و به صورت شبانه روزی است.
محمودی مهمترین رویکرد شهرداری در سال جاری را توجه به مبلمان شهری عنوان کرد و افزود: طرح جامع مبلمان شهری در مراحل آخر واگذاری است که این امر میتواند بسیاری از چالشها را از بین ببرد.
وی با اشاره به مناسب سازی گذرگاه های عابرین پیاده گفت: مناسب سازی گذرگاه های عابر پیاده خصوصا برای سالمندان و معلولین در خیابان شهید رجایی 24 مورد اجرا شده و شهید بهشتی و قائم مقام در حال اجرا است.
وی یکی از مشکلات مدیریت شهری را وجود متولیهای متعدد عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا شهرداری اراک تعامل گستردهای با سازمانهای دیگر که در امر خدمات رسانی فعالیت می کنند برقرار کرده است.
جانشین شهردار اراک ادامه داد: در زمینه جذب مشارکت خصوصی و سرمایه گذار در اراک نیز با تلاشهای صورت گرفته چند پروژه در اراک با مشارکت بخش خصوصی در حال انجام است.
نظر شما