به گزارش خبرنگار مهر، این رقابتها به مدت 5 روز در سالن"آهوی" شهر رتردام برگزار شد که در نهایت این تیم ژاپن بود که به لطف درخشش تیم بانوان خود با کسب سه مدال، یک نقره و سه برنز عنوان قهرمانی را کسب کرد.
تیم مردان ژاپن برای اولین بار در طول 59 سال گذشته موفق به کسب هیچ مدال طلایی نشد. این تیم تنها یک نقره و یک برنز در بخش مردان کسب کرد.
ژاپنی ها در سال 1973 تمامی مدالهای طلا بخش مردان را به خود اختصاص داده بودند. سایت رسمی فدراسیون جهانی در مورد این نتیجه ژاپنی ها نوشت: ژاپن مهد جودوست ولی این نتیجه برای آنها یک تحقیر بزرگ محسوب می شود. اکنون جودو در سراسر دنیا پیشرفت کرده و متعلق به هیچ کشوری نیست.
اما بعد از ژاپن ، کره جنوبی با دو طلا و سه نقره عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و فرانسه با دو طلا و یک برنز سوم شد. هلند با یک طلا و دو نقره ، روسیه با یک طلا ، یک نقره و یک برنز، اوکراین با یک طلا و یک نقره، چین با یِک طلا و یک برنز، قزاقستان، کلمبیا و مغولستان هم با یک ، عناوین چهارم تا دهم را کسب کردند.
در این دوره از مسابقات 28 مدال در بخش مردان توزیع شد که تیم ایران در میان 20 کشوری که موفق به کسب مدال شدند جایگاهی ندارد. تیم ایران به همراه کشورهای گرجستان ، رومانی ، ترکیه ، مونتنگرو ، اسلواکی ، آذربایجان و برزیل تنها موفق به کسب یک عنوان پنجمی شد.
رده بندی رقابتهای جهانی با احتساب دو بخش مردان و زنان اعلام می شود ولی در بخش مردان که رده بندی مجازی دارد کره جنوبی با دو طلا و دو برنز اول شد. روسیه با یک ، طلا ، یک نقره و یک برنز دوم شد. کشورهای اوکراین ، مغولستان ، قزاقستان و فرانسه هر کدام با یک طلا در مکانهای بعدی ایستادند.
تیم ملی جودو ایران با سه ملی پوش(وحید سرلک ، وحید بنا و علی معلومات ) در این دوره از رقابتهای شرکت کرده بود که هیچیک موفق به حضور در جمع سه نفر برتر نشدند تا جودو کشورمان سقوطی آزاد این بار روی تاتامی داشته باشد و روند نزولی خود را سپری کند.
نظر شما