به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سیدصولت مرتضوی ظهر شنبه در جمع منتخب فرهنگیان استان با بیان اینکه اکنون از حیث سخت افزاری در آموزش و پرورش به نقطه اشباع رسیدهایم، افزود: امروزه از نظر وجود امکانات سختافزاری، تجهیزات کمک آموزشی و نیروی انسانی مشکلی در آموزش و پرورش نیست.
وی با اشاره به اینکه منظور از تحول، ایجاد و تحول در فکر و اندیشه است، افزود: از آنجا که آموزش و پرورش همواره با عدالت توزیع نشده بود در بحث سخت افزاری با مشکلات زیادی مواجه بودیم و این در حالیست که بعد از تأسیس نخستین مدرسه در ایران مدرسه شوکتیه در بیرجند نیز به فعالیت خود ادامه می داد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: تا قبل از دولت نهم خراسان جنوبی از حیث سواد و نبود امکانات آموزشی بعد از استان سیستان و بلوچستان در رتبه 29 کشور قرار داشت که با توجه جدی به این استان توانستیم در بسیاری از شاخصها به رشد قابل توجهی دست پیدا کنیم.
وی افزود: احداث 300 هزار متر مربع فضای آموزشی مناسب، احداث دو هزار کلاس درس، ارتقای فضاهای آموزشی به آموزش عالی در شهرستانها، تجهیز مدارس به وسایل کمک آموزشی جدید و تأمین نیروی انسانی ماهر و دارای تخصص در بعد اداری و آموزشی از جمله اقدامات بسیار ارزنده دولت در بخش آموزش و پرورش بوده که بسیار در خور تحسین است.
مرتضوی رمز رسیدن به سند چشم انداز توسعه 20 ساله را ایجاد تحول بنیادین در حوزههای مختلف آموزشی و کاری دانست و یادآور شد: تحول بنیادین در فکر و اندیشه افراد بدون وجود تقوا و دینداری و دینمداری حاصل نمی شود و از این رو باید تقوا در تار و پود مسئولان و کارکنان در بخشها و حوزههای مختلف رسوخ کرده و به عنوان اصلی انکار ناپذیر مورد پذیرش و اجرا قرار گیرد تا بتوانیم به کمال مطلوب که هدف نهایی خلقت بشر است، دست یابیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: باید همگام و همراه با پیشرفتهای علمی به اخلاقیات و معنویات نیز توجه شود تا بتوان به تحول در نظام مقدس تعلیم و تربیت دست یافت.
مرتضوی استفاده درست از فضاهای ورزشی، تعطیلی اجتهاد در نظام تعلیم و تربیت و ضعف در تولید نیروی انسانی را از جمله مشکلات در سیستم آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: طی چهار سال گذشته توجه بسیار جدی به بحث معیشت معلمان صورت گرفته است که اجرای لایحه مدیریت خدمات کشوری در مدت زمان کوتاه از جمله آن است و این در حالیست که طی چهار سال گذشته معادل 50 سال فضای ورزشی مطلوب ساخته شده است که باید از آن استفاده صحیح شود.
وی به آنفلوانزای نوع A در مدارس اشاره کرد و افزود: معلمین، مدیران و تمامی دست اندرکاران بحث آموزش باید با انجام فعالیتهای تبلیغاتی مناسب اقدامات لازم را در این رابطه صورت دهند تا مشکلی در این رابطه در مدارس ایجاد نشود.
نظر شما