۱۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۱۷

یوسف نژاد:

دولت لایحه قانونی "تقویت بنیه مالی بانکها" را به مجلس ارائه دهد

دولت لایحه قانونی "تقویت بنیه مالی بانکها" را به مجلس ارائه دهد

ساری - خبرگزاری مهر: سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: به منظور حمایت از سرمایه در گردش واحدهای تولیدی دولت باید لایحه قانونی تقویت بنیه مالی بانکها را به مجلس ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسف نژاد شنبه شب در جمع اعضای خانه صنعت و معدن مازندران در ساری افزود: این لایحه با تعیین میزان تقویت مالی بانکها بر اساس نیاز صنعت، کشاورزی و خدمات کشور به نقدینگی به مجلس ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: برای حفظ وضعیت فعلی صنعت سازان و ایجاد طرحهای توسعه ای واحدهای تولیدی کشور نیاز به تامین منابع مالی از طریق بانکها دارند که متاسفانه بانکها نیز با توجه به بدهی های معوقه بخش خصوصی و بدهی دولت به بانک مرکزی از بنیه مالی مناسبی برخوردار نیستند.

نماینده مردم ساری با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای اصلی برای برون رفت واحدهای تولیدی و صنعتی ارائه لایحه تقویت بنیه مالی بانکها از طریق دولت به مجلس است، تصریح کرد: دولت سال قبل طرحی مشابه لایحه فوق به مجلس ارائه داده بود که به واسطه نبود محل مصرف این اعتبار، از تصویب مجلس خارج شده است.

مرتضی هاشم پور، رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه برنامه استراتژی توسعه صنعت و معدن کشور توسط وزیر صنایع و معادن به  استانها ارائه شده است، اظهار داشت: جهش و توسعه صنعتی طی سالهای آتی با اجرایی شدن صحیح این استراتژی توسعه ای در کشور صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع و معادن استان برای نخستین بار در کشور پیشنهاد تجلیل از چهره های ماندگار صنعتی و معدنی کشور و استانها را به وزارت صنایع و معادن ارائه داده است، افزود: این طرح از تصویب وزارتخانه متبوع گذشته و به زودی در قالب برنامه ای عملیاتی و سالانه در سطح سازمانهای صنایع و معادن استانها اجرایی خواهد شد.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با بیان اینکه منابع مالی و کمبود نقدینگی عمده ترین مشکل واحدهای تولیدی و صنایع کشور است، تصریح کرد: برای حمایت از صاحبان صنایع دولت سال گذشته پنج هزار میلیارد تومان برای این منظور اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی باید در اسرع وقت نسبت به ارائه طرح پیشنهادی برای بهره مندی از تسهیلات فوق اقدام کنند، گفت: صاحبان صنایع همچنین تعامل خود را با بانکها بیشتر کرده و نسبت به پرداخت بخشی از مطالبات معوقه خود اقدام کنند.

هاشم پور از تشکیل کارگروه حمایت از تولید در وزارت صنایع و معادن خبر داد و افزود: با تشکیل این کارگروه بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی و تولید کنندگان نظیر قطعه سازان مازندران که طلب بسیار بالایی از شرکتهای بزرگ خودروسازی نظیر ایران خودرو دارند، رفع خواهد شد.

وی از برگزاری جلسات متفاوت با حضور استاندار و نمایندگان استان با مسئولین شرکت ایران خودرو و وزارت صنایع برای رفع مشکلات انبوه سازان، احیاء کارخانجات نساجی مازندران و توسعه صنعت خودروسازی طی یک ماه اخیر خبر داد.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران به صاحبان صنایع استان نیز نوید داد که واحدهای صنعتی که مواد اولیه خود را از خارج کشور وارد کنند برای تامین منابع مالی با مشکل مواجه نبوده و از تسهیلات بانکی ارزی با بهره شش درصد در داخل کشور بهره مند خواهند شد.

وی گفت: تاکنون دو واحد صنعتی مازندران از مزایای این تسهیلات بهره مند شدند.

هاشم پور در پایان از اختصاص 578 میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح آمایش صنعت و معدن کشور به بانک صنعت و معدن مازندران برای اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران خبر داد و گفت: واحدهای صنعتی استان باید با ارائه طرحی توجیهی نسبت به دریافت این تسهیلات از طریق بانک موصوف اقدام کنند.

غلامرضا عشریه، رئیس انجمن صنایع همگن فلزی، برق و الکترونیک مازندران نیز با اشاره به اینکه صنعتگران استان با بحران مالی عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند از استاندار مازندران خواست تا برای فعال شدن واحدهای نیمه کاره و تقویت واحدهای صنعتی نسبت به گشایش اعتبارات سرمایه در گردش به واحدهای صنعتی مازندران اقدام کنند.

کد خبر 942237

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha