به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فقیهی در نشست مسئولان ستاد عمره دانشجویی کشور با محوریت حج عمره سال 88 و چگونگی بهبود روند اعزام دانشجویان به سفر عمره با بیان اینکه در عمره دانشجویی امسال مشکل خاصی نداشتیم افزود: امسال شاهد همکاری تمامی مجموعهها اعم از بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت و غیره بودیم.
وی با بیان این که برخی فکر میکنند تاثیرگذاری دانشجویان از این سفرها مقطعی است، گفت: از این سفرها گاهی دانشجویانی متحول می شوند که باور آن سخت است.
حجتالاسلام فقیهی خاطر نشان کرد: امسال 9 هزار دانشجوی دختر، پنج هزار دانشجوی متاهل، سه هزار استاد و 9 هزار دانشجوی پسر را اعزام کردیم که از این میان یک دختر به دلیل درخواست خود مبنی بر بازگشت و یک پسر به دلیل عکاسی از کاخ فهد به کشور ارجاع داده شد.
وی بر اساس آمار، بیشترین سئوالات دانشجویان عمره سال گذشته را در زمینه وضوی اهل سنت، اذان، تقیه و شبهات وهابیت عنوان کرد و افزود: بر اساس این سئوالات جزواتی را تهیه و امسال در اختیار دانشجویان گذاشتیم. البته ماموران مکه و مدینه قرآنهای برخی کاروانها را گرفتند که به دلیل تعداد زیاد این ماموران برخورد با این مسئله مشکل بود.
رئیس ستاد حج عمره دانشجویی کشور گفت: امیدوارم در سالهای بعدی در انتخاب مدیران و روحانیون کاروان دقت بیشتری به عمل آید. همچنین سهیمه حج عمره در دانشگاهها را باید افزایش داد تا بتوان جوابگوی نیاز دانشجویان بود.
در ادامه این نشست، حجتالاسلام بیات رئیس بعثه مقام معظم رهبری در مکه، حجت الاسلام نجفی روحانی رئیس بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره، خدر رئیس موسسه سعادت اعزام و اسکان زائران دانشجویی و سلیمان جاه رئیس سازمان حج استان تهران سخنانی در خصوص عمره دانشجویی بیان کردند.
نظر شما