به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، اسدالله جولایی شامگاه پنچ شنبه در آین جشن گلریزان در محل دارالقران کریم شهر زنجان بابیان اینکه 50 درصد زندانیان جرائم رانندگی نیز فاقد گواهینامه هستند، افزود: در طی 30 سال گذشته بیش از چهار هزار و 500 میلیارد تومان بر اثرحوادث رانندگی در کشور خسارت وارد شده است.
وی با تاکید بر اینکه رعایت قانون در اسلام ریشه دینی و مذهبی دارد ادامه داد: باید با برنامه ریزیهای صورت گرفته تلاش شده آمار ورودی زندانیان جرایم راهنمایی کاهش یابد.
جولایی افزود: بر اساس بررسیهای صورت گرفته طی 30 سال گذشته در جمهوری اسلامی ایران بیش از 436 هزار و 619 نفر راننده به خاطر جرایم رانندگی وارد زندان شدند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور با اشاره به تصویب قانون بیمه شخص ثالث در اواخر مجلس هفتم و اوایل مجلس هشتم گفت: با توجه به اجرای صیح قانون بیمه شخص ثالث مصوب مجلس شورای اسلامی از شهریورماه سال 87 تا پایان مردادماه سال جاری بر اثر اجرای صحیح قانون بیمه شخص ثالث تنها 422 نفر بر اثر جرایم رانندگی وارد زندانهای کشور شده اند که این رقم در مقایسه با آمار مقایسه ای نیمه اول سال87 که رقم هشت هزار و 912 نفر را نشان می دهد آمار امیدوار کننده ای است که روند نزولی در ورود زندانیان جرایم رانندگی در کشور نشان می دهد.
جولایی با قدردانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در زمینه همکاری به ستاد دیه کشور افزود: طی چهل سال بیمه ها حق بیمه شدگان را معلوم نبود چگونه محاسبه می کردند و در پرداخت حق بیمه از زنان به اندازه آقایان دریافت بیمه می کردند ولی در پرداخت نصف آقایان حق بیمه پرداخت می شد همچنین از اقلیتها به اندازه مسلمانان حق بیمه دریافت می کردند ولی در روند پرداخت فرایند خاصی را اجرا می کردند ولی در قانون بیمه شخص ثالث که مورد تصویب مجلس قرار گرفت اصل برابری جنسیت و مذهب در این قانون حاکم است.
وی یادآور شد: قانون جدید بیمه شخص ثالث از آسیب دیدگان و قربانیان حمایت گسترده ای خارج شد پیشگیری خسارت بدنه نیز براساس پیش بینی نمایندگان مجلس از یک نفر خارج شد.
جولایی افزود: از سال 1367 تا کنون هفت هزار و 207 نفر از از زندانیان جرایم غیر عمد با اختصاص بیش از هزار و 732 میلیار و 788 میلیون ریال توسط خیرین در کشور از زندان آزاد شدند.
به گفته جولایی 40 میلیارد تومان با تلاش های خیرین از سوی اولیای دم گذشت شده، 10 میلیار تومان پرداخت از سوی زندانی، 10 میلیارد تومان نیز از سوی بیمه در طی سالهای اخیر و کمک های توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) بوده است.
مدیر عامل ستاد دیه کشور در ادامه از آزادی هزار و 554 نفر زندانی غیر عمد در کشور در سه ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت: برای آزادی این تعداد زندانی بیش از 254 میلیارد و 312 میلیون ریال هزینه شده است.
جولایی ادامه داد: در 15 ماهه اخیر هشت هزار و 761 نفر با کمک های خیرین، دولت و مجلس از زندان آزاد شدند.
وی با اشاره به اینکه طی 11 سالی که از تشکیل ستاد دیه می گذرد، 26 هزار زندانی با 30 میلیارد تومان کمک مردمی آزاد شده اند، افزود: برای آزادی 9 هزار زندانی بدهکار کشور، هزار و 500 میلیارد ریال نیاز است.
مدیر عامل ستاد دیه کشور افزود: مجلس شورای اسلامی کمکهای قابل توجهی با ستاد دیه کشور داشتند و در طی فعالیت دو دوره مجلس هفتم و هشتم اعتبارات خوبی در این خصوص وجود داشته است که امسال 120 میلیارد تومان به ستاد دیه کشور اختصاص یافته است که در زمان حاضر مشغول جذب اعتبار جذب شد.
جولایی افزود: تعداد 6 هزار و 140 نفر زندانی با اختصاص 737 میلیارد تومان از محل اعتبارات جذب شده توسط از سوی دولت و مجلس آزاد شدند.
وی ادامه داد: در زمان حاضر بیش از سه هزار و 350 نفر زندانی جرایم رانندگی، هزار و 800 بدهکار مهریه، سه هزار و 100 نفر زندانی بدهکار چک بی محل و 750 نفر پرداخت نفقه وجودد دارد که امیدواریم با کمکهای مردمی و جذب اعتبارات دولتی این تعداد از زندان آزاد شوند.
جولایی با اشاره به وجود بیش از دو هزار نفر زندانی جرایم همچون چک بی محل و پرداخت مهریه در کشور، از مردم خواست در خصوص صدور چک و تعین مهریه های سنگین مراقب باشند.
مدیر عامل ستاد دیه کشور گفت: پارسال در 190 جشن گلریزان، نیکوکاران و خیرین در مجموع 13 میلیارد و 585 میلیون ریال به ستاد دیه کمک کردند و 14 میلیارد و 200 میلیون ریال نیز در طول سال به حساب این ستاد واریز شد که با این مبالغ امکان آزادی هفت هزار و 207 نفر زندانی مالی فراهم شد.
جولایی با اعلام اینکه در سه ماهه نخست امسال 254 میلیارد و 213 میلیون و 652 هزار ریال به ستاد دیه کمک شده است، افزود: با این منابع جمع آوری شده هزار و 554 نفر آزاد شده اند.
نظر شما