به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، کارشناسان اقتصادی در آلمان اعلام کردند قبل از دوران رکود اقتصادی بسیاری از مردم آمریکا بخشی از درآمد خود را پس انداز نمی کردند و هم اکنون حدود 4.5 درصد از درآمد خود را پس انداز می کنند که این به معنی کاهش چشمگیر در میزان مصرف خانوارها است.
همچنین در پی رکود کنونی هزینه های دولت به مقدار قابل توجهی کاهش یافته است و هم اکنون بسیاری از کشورهای غربی از رکود بد اقتصادی رنج می برند.
در همین حال میزان سرمایه گذاری در شرکتهای دولتی و خصوصی کاهش یافته است و بحران کنونی بسیاری از بانکها را بر آن داشته تا وام های زیادی را به مشتریان خود ندهند.
کارشناسان اقتصادی معتقدند که طی ماههای آینده نرخ بیکاری در آلمان و فرانسه افزایش می یابد و در صورت چنین رویدادی دیگر کشورهای غربی توانایی مقالبله با چنین بحرانی را ندارند و اوضاع بسیار بدتر می شود.
بر اساس این گزارش مشکلات موجود در بازار مسکن، ساختارهای تنظیم کننده و گردش سرمایه در رکود اقتصاد جهانی موثر بوده است.
همچنین بانک جهانی در گزارش خود آورده است که بیش از 53 میلیون نفر در خطر فقر شدید قرار دارند.
بر اساس این گزارش با وجود به کارگیری طرح های مشوق اقتصادی گسترده از سوی غرب، خطر رکود اقتصادی و ورشکستگی همچنان آمریکا و اروپا را تهدید می کند.
رکود در غرب در حالی است که آمریکا و اغلب کشورهای اروپایی مبالغ هنگفتی را صرف تزریق به اقتصاد خود کرده اند اما با این وجود روند ورشکست شدن صنایع مهم از جمله شرکت های بزرگ خودروسازی و بانکداری در غرب از جمله آمریکا همچنان ادامه دارد.
نظر شما