به گزارش خبرنگار مهر در جلفا، افشین خاکی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر یکشنبه در حاشیه این بازدید گفت: در راستای افزایش ارتباطات بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دومین گروه از دانشجویان عراق جهت بازدید از توانمندیهای علمی این دانشگاه در منطقه آزاد ارس حاضر شده اند.
وی افزود: این دانشگاه برای تعامل با دانشگاه های سایر کشورها و جذب دانشجویان خارجی به شعبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در منطقه آزاد ارس برنامه های ویژه ای ترتیب داده است.
خاکی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اولین و تنها دانشگاهی است که در منطقه آزاد ارس فعالیت خود را به صورت عملیاتی آغاز کرده و امروز این دانشگاه توانسته تا علاوه بر جذب دانشجویان سایر کشورها، امکان تحصیل دانشجویان در حال آموزش در دانشگاه علوم پزشکی تبریز را در مقاطع تحصیلات تکمیلی در شعبه بین المللی منطقه آزاد ارس این دانشگاه فراهم آورد.
رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه سلیمانیه عراق نیز در بازدید از منطقه آزاد ارس گفت: با توجه به سطح آموزش و امکانات بالای دانشگاه های ایران، دانشجویان عراقی حضور پررنگی در این کشور خواهند داشت.
صوفیا ثنا در حاشیه بازدید دومین گروه از دانشجویان دانشگاه سلیمانیه عراق از شعبه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در منطقه آزاد ارس گفت: در راستای ایجاد رابطه بین دو کشور و با هماهنگی امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز سال قبل نیز به این دانشگاه آمده ایم و در رشته پرستاری از بیمارستانهای مختلفی بازدید کرده ایم همچنین کارگروه هایی داریم که در این دانشگاه دانشجویان می توانند از تجربیات اساتید ایرانی بهره مند شوند.
وی ادامه داد: دانشگاه سلیمانیه عراق نیز دانشگاه پیشرفته ای است اما با توجه به ارتباط زمینه علمی دو دانشگاه و در راستای تبادل نظرات و اطلاعات این سفر ترتیب داده شده است.
ثنا ادامه داد: همان طور که توافق شده ما انتظار داریم دانشجویان بیشتری از عراق در این منطقه حاضر شوند و بر این باور هستیم که انتقال دانشجو مفید خواهد بود.
معاون طرح و برنامه سازمان منطقه آزاد ارس نیز در این مراسم گفت: دو هزار و 200 دانشجو در دانشگاه های منطقه آزاد ارس در حال تحصیل هستند.
ایرج حاتمی با بیان اینکه برای حضور 10هزار دانشجو در منطقه آزاد ارس برنامه ریزی کرده ایم، افزود: در حال حاضر دانشجویان در رشته ها و مقاطع مختلف از دوره های کاردانی تا دوره های دکترا و دکترای تخصصی در این منطقه مشغول به تحصیل هستند.
حاتمی با اشاره به هدف این منطقه برای گسترش تحصیلات تکمیلی عنوان کرد: تا سال تحصیلی آینده نیز دو دانشگاه دیگر تبریز و تهران فعالیتهای آموزشی خود را در منطقه آزاد ارس شروع می کنند.
معاون طرح و برنامه سازمان منطقه آزاد ارس افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، حدود 300 هکتار برای سه مجموعه آموزش عالی در این منطقه طراحی شده و هم اکنون در حال آماده سازی این مناطق هستیم.
حاتمی خاطرنشان کرد: این مجموعه شامل سایت آموزش عالی غیر پزشکی، سایت آموزش عالی پزشکی و سایت پژوهش و فن آوری هست که در یک دوره پنج ساله به بهره برداری خواهند رسید.
نظر شما