۲۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۰۴

صادقی با مهر عنوان کرد:

نظارت جدی بر فعالیت مراکز و مؤسسات قرآنی وجود دارد

نظارت جدی بر فعالیت مراکز و مؤسسات قرآنی وجود دارد

مدیر امور مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به اینکه کار نظارت بر مراکز و موسسات قرآنی در سه شکل بازدید از مرکز، اخذ گزارش و اعزام هیئتهای ارزیابی انجام می‌شود‌، گفت: این نظارتها براساس آئین نامه انضباطی ابلاغ شده و به صورت مستمر پیگیری می‌شوند.

سید جعفر صادقی مدیر امور مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار مهر درباره نظارت کمی و کیفی بر مؤسسات و مراکز قرآنی که از سازمان دارالقرآن مجوز دریافت می کنند گفت: کار نظارت بر مراکز و مؤسسات قرآنی به سه شکل انجام می پذیرد.

وی افزود: یک آئین نامه انضباطی برای همه مؤسسات و مراکز قرآنی وجود دارد و از سه سال پیش به همه مؤسسات و مراکز اعم از موقت یا دائم ابلاغ شده است.  در این آئین نامه یک سری ضوابط  در مورد نحوه فعالیتها، حد و حدود و رعایت مقررات عنوان شده ، جنبه های تشویقی و تنبیهی هم عنوان شده که چه برخوردهایی باید صورت  بگیرد.

صادقی یادآور شد: از آنجا که این آئین نامه ابلاغ شده همه دارالقرآنهای استانها موظف هستند در طول سال دست کم دوبار از هر مؤسسه یا مرکزی بازدید حضوری به عمل آورند که در یک مورد از اینها شخص مسئول دارالقرآن استان این بازدیدها را صورت می دهد و در موارد بعدی هم باید تیمهایی را اعزام کنند که بازدیدهای استانهای صورت گیرد.

وی با اشاره به شکل دوم نظارت گفت: علاوه براین بازدیدهایی که در طول سال صورت می گیرد اخذ گزارش عملکرد از مؤسسات و مراکز نیز مورد توجه است؛ این گزارشهای عملکردها در استانها بررسی می شود و اگر شکایت یا موردی باشد به آنها رسیدگی خواهد شد.

مدیر مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم  اظهار داشت: شکل سوم آن به صورت متمرکز است که هیئتهای ارزشیابی از مرکز (تهران) اعزام می شوند و از همه مراکز و موسسات در سطح استان تعدادی را انتخاب کرده و به بازدید می پردازند و برنامه ها ، دفاتر و فعالیتهای آنها را مورد ارزیابی قرار می دهند.

سید جعفر صادقی گفت: این بازدیدها و نظارتها در مورد تهران هم چون سایر استانها انجام می شود و همانطور که تیم ارزیابی برای استانها مشخص می شود تیم ارزیابی نیز برای تهران مشخص شده است.

به گزارش مهر، مؤسسه از چند نظر با مرکز تفاوت دارد. مراکز برای شهرستانها و گستره شهرستانی در نظر گرفته شده اند اما فعالیتهای مؤسسه در گستره استانی و فرا استانی است، مرکز قرآنی توسط دو نفر مؤسس اداره می شوند که یکی از آن دو مدیر مسئول است، اما مؤسسه قرآنی دارای ارکان هئیت مدیره، مؤسسان و بازرسان است و حجم و تنوع فعالیتها در مؤسسات قرآنی نسبت به مراکز قرآنی بیشتر است.

مؤسسات و مراکزی که از سازمان تبلیغات مجوز می گیرند خصوصی هستند که از نظر حقوقی استقلال دارند اما تحت نظارت سازمان فعالیت می کنند، از این رو یک سری چارچوبهای فعالیتها و شئوناتی را سازمان در نظر می گیرد و یک سری آئین نامه انضباطی منعکس می کند و علاوه بر این یک سری مقررات مادر در کشور وجود دارد که آنها ملزم به رعایت هستند. رسیدگی به این موارد با سازمان تبلیغات است که کار نظارتی انجام می دهد.

کد خبر 946949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha