محسن فرح وشی سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مهدی تقوی دو روز پس از بازگشت از رقابتهای المپیک پکن تمرینات خود را بسیار هدفمند و با برنامه آغاز کرد و با داشتن یک زندگی حرفه ای در تمامی ابعاد و قابلیت های فنی بالا از جمله زیرگیرهای بسیار عالی و دست های قوی دروزن 66 کیلوگرم دنیا قهرمان شده و مزد افکار حرفه ای و تلاش های همه جانبه خود را گرفت.
وی ادامه داد: در وزن 55 کیلوگرم رحیمی برای پیشرفت در کشتی نیاز به یادگیری مدیریت در مبارزات خود را دارد، در وزن 60 کیلوگرم سید مراد محمدی هدفمند در جهانی حاضر نشد و فکر نمی کنم قصد ادامه حضور دردنیای کشتی را داشته باشد و در وزن 74 کیلوگرم نیز صادق گودرزی یک جوان فنی است که اگر به کسب این یک مدال قانع نشود کسب افتخارهای بیشتر در آینده دور از دسترس نیست.
دارنده مدال طلای جهان تصریح کرد: در وزن 84 کیلوگرم جمال میرزایی برای رسیدن به مرز یک کشتی گیر ایده آل بسیار کار دارد، در وزن 96 کیلوگرم سعید ابراهیمی کشتی گیری است که در آینده این نتیجه را جبران می کند ولی دغدغه های شخصی وی باید برطرف شود و در وزن 120 کیلوگرم نیز فردین معصومی مزد سالها تلاش و ممارست خود را با کسب یک مدال خوشرنگ جهانی بدست آورد.
مربی سابق تیم ملی اظهار داشت: در فوتبال یک ورزشکار سیصد تا چهارصد میلیون تومان برای حضور در یک فصل دریافت می کند ولی کشتی گیر برای شرکت در یک مسابقه جهانی که برای آن سالها زحمت کشیده است حتی یک ریال نیز نمی خواهد و بعد همه از او انتظار دارند که افتخار آفرینی کند و این نشان می دهد کشتی مظلوم است.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان تاکید کرد: پیشرفت کشتی در روسیه بدلیل سرمایه گذاری بسیار زیاد است که باعث شده در این کشور پشتوانه سازی و بسترسازی بخوبی به اجرا در بیاید و در نهایت در این کشور چند بلال ماخوف حضور داشته باشد نه اینکه معصومی ما برای داشتن یک حریف تمرینی مشکل داشته باشد.
وی درپایان خاطرنشان کرد: کشتی برای پیشرفت نیازمند ثبات مدیریت و درکنار آن اختصاص بودجه مناسب به این رشته و تامین مالی ورزشکاران دارد.
نظر شما