احمد اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: امسال نزدیک به 1500 دانشجو در بخش تحصیلات تکمیلی و عمدتا در دوره روزانه در دانشگاه سیستان و بلوچستان پذیرش شدند.
وی افزود: آمار دانشجویان بومی این دانشگاه طی دو سال گذشته دو برابر شده است که البته این موضوع از میزان تقاضای خوابگاه در دانشگاه سیستان و بلوچستان نکاسته است.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: از آنجا که این دانشگاه در زاهدان واقع شده و نزدیک ترین شهرهای اطراف حداقل در فاصله های 200 یا 300 کیلومتری این دانشگاه واقع شده اند دانشجویان بومی نیز به خوابگاه نیاز دارند.
وی افزود: به دلیل شرایط ویژه ای که دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان دومین دانشگاه پر جمعیت کشور دارد مسئله بومی گزینی مشکل نیاز به خوابگاه را حل نکرده و امسال بیش از 90 درصد دانشجویان متقاضی خوابگاه هستند.
اکبری گفت: برای آن که بتوانیم به نحو بهتری پاسخگوی نیازهای دانشجویان در خوابگاه باشیم امسال 60 درصد پذیرفته شدگان از مهر ماه ترم خود را شروع کرده و 40 درصد دیگر از ترم بهمن وارد دانشگاه می شوند.
وی افزود: با توافق وزارت علوم و دانشگاه و وزارت مسکن و شهرسازی طی دو سال گذشته بیش از 1000 نفر بر ظرفیت خوابگاه های خودگردان منطقه افزوده شده است.
نظر شما