به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با قدرداني از توجه رئيس سابق سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور به مقوله فرهنگ و هنر گفت: در زمان مديريت آقاي ستاري فر پايه و اساس خوبي براي توجه به امر فرهنگ گذاشته شد.
در ادامه نشست ، ستاري فر، رئيس سابق سازمان مديريت و برنامه ريزي ، كليد حل مشكلات كشور را حل مشكلات فرهنگي دانست و گفت : اگر دولت و مردم در ابعاد فرهنگي به رعايت نظم و انضباط يا اداي دين و وجدان كاري مقيد نباشند به هيج وجه نمي توان انتظار پيشرفت و توسعه داشت.
محمد ستاري فر با ابراز تاسف از اينكه تا كنون نتوانسته ايم تعريف مشخصي براي كالاي غير ملموس فرهنگ و هنر ارائه دهيم اظهار داشت: تا زماني كه مسائل فرهنگي تبيين نشود نمي توان به تحقق كامل برنامه توسعه كشور اميدوار بود.
وي بر ارتباط مستمر و گسترده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور تاكيد كرد و گفت: ادبيات فرهنگي بايد در ادبيات بودجه ريزي و مديريت و توسعه كشور در جهت برنامه ريزي بهتر و مطلوب تر نهادينه شود.
ستاري فر با بيان اين كه توليد كالاهاي فرهنگي موجب نظم و بهره وري در جامعه مي شود پيشنهاد كرد دبيرخانه اي در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به منظور بررسي ادبيات بودجه ريزي و مديريت و توسعه و مسايل فرهنگي تشكيل شود.
در ادامه دكتر حميدرضا شركاء رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور، فرهنگ و هنر ايران را منحصر به فرد دانست و تاكيد كرد: برنامه ريزي و مديريت فرهنگي در كشور ما از حساسيت زيادي برخوردار است.
وي همچنين اظهار اميدواري كرد: در زمان مسووليت وي مشكلات و كمبودهايي كه در زمينه فرهنگ وجود دارد جبران شود.
معاون امور فرهنگي ، آموزشي و پژوهشي سازمان مديريت و برنامه نيز در نشست روند رشد شاخص هاي بخش فرهنگ در سال هاي اخير را مطلوب ارزيابي كرد و گفت : با نهاد سازي هايي كه در برنامه سوم توسعه در مورد برنامه هايي مثل " ترويج فرهنگ ايثار و شهادت" ، "طرح نماز" ، "زبان فارسي " و "طرح جامع وقف" شده است ، در برنامه چهارم توسعه نيز اين برنامه ها ادامه يافته و نهادينه مي شود.
نظر شما