۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۲۱

معاون استاندار کرمانشاه:

شورای حل اختلاف ویژه خانواده نقش موثری در کاهش مشکلات خانوادگی دارد

شورای حل اختلاف ویژه خانواده نقش موثری در کاهش مشکلات خانوادگی دارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه گفت: شورای حل اختلاف ویژه خانواده در کرمانشاه عملکرد قابل قبولی داشته و نقش موثری در کاهش مشکلات خانوادگی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، حجت الله دمیاد ظهر پنج شنبه در پنجمین کارگروه تخصصی بانوان و امور خانواده با تاکیید بر لزوم همکاری تمامی دستگاههای عضو کارگروه با شورای تخصصی حل اختلاف ویژه خانواده اظهار داشت: دستاوردهای یک ماهه این شورا قابل تقدیر است و بی شک با تداوم این روند و همکاری تمامی دستگاه های مربوطه می توان شاهد کاهش اختلافات خانوادگی در استان بود.

 

دمیاد تشکیل شوراهای حل اختلاف را یکی از دستاوردها و اقدامات ارزشمند قوه قضاییه دانست و گفت: ایجاد این شوراها تلاش برای اجرای دستورات قرآنی است و با توجه به آموزه های دینی باید بسیاری از اختلافات از جمله مشکلات خانواده ها به گونه ای مسالمت آمیز و با میانجیگری بزرگان حل شود.

 

وی همچنین برگزاری همایش  نقش زنان در نظام توسعه سلامت را اقدامی ارزشمند برای بیان جایگاه زنان در جامعه و اقدامی در جهت خنثی سازی توطئه دشمنان دانست و گفت: دشمنان و رسانه های غربی همواره سعی بر آن دارند تا زنان را قشری آسیب دیده و آسیب پذیر درجامعه ایرانی معرفی کنند که حقوق آنان پایمال شده است، لذا این همایش کشوری در صورتی که به بعد تبلیغی و اطلاع رسانی آن توجه جدی شود ،می تواند گام موثری برای مقابله با این توطئه ها باشد.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری با قدردانی از زحمات خانم امین زاده که مدت طولانی مسئولیت دانشگاه پیام نور پاوه را بر عهده داشت گفت: قرار گرفتن یک زن در مسند ریاست یک دانشگاه و در منطقه ای دور افتاده که تفاوت های قومی در آنجا وجود دارد، نشانه اعتماد راسخ مسئولان نظام به بانوان است.

 

در ادامه جلسه حسین حیدری، نماینده شورای حل اختلاف ویژه خانواده به بیان گزارش عملکرد یک ماهه این شورا از زمان تاسیس پرداخت و گفت:  با توجه به بررسی های صورت گرفته از مجموع پرونده های تشکیل شده در این شورا به نظر می رسد عمده مشکلات و اختلافات خانوادگی در شهر کرمانشاه به دو گروه اقتصادی و فرهنگی قابل تقسیم است که در بخش مشکلات فرهنگی بخش اعظمی از مشکلات زنان و مردان کرمانشاهی به عدم مهارت خانواده های آن در پذیرش فرد جدید در خانواده بر می گردد.

 

حیدری برگزاری دوره های مشاوره تخصصی پیش از ازدواج را بسیار ضروری دانست و گفت: دوره های آموزش پیرامون مهارت های مختلف که افراد برای داشتن زندگی مشترک و رضایت بخش نیاز به فراگرفتن آنها هستند، بسیار ضروری به نظر می رسد.

 

در ادامه جلسه اعضا به بررسی و اهمیت برگزاری همایش " نقش زنان در نظام توسعه سلامـت" پرداختند و دکتر شهناز اجاقی دبیر همایش به ارائه گزارش در خصوص این سمینار پرداخت.

 

اجاقی هدف از برگزاری این همایش را توجه هر چه بیشتر به نقش و جایگاه زنان در توسعه سلامت جسمی، روانی و اجتماعی زنان اعلام کرد و گفت: تلاش شده است تا در کنار موارد مذکور بعد معنوی همایش مد نظر قرار گرفته و نقش مکارم اخلاقی در سلامت جامعه و تلاش  زنان در خانواده های ایرانی برای گسترش این موضوع بیش از پیش تبیین شود.

 

وی برگزاری میز گردهای تخصصی و دو کارگاه آموزش و نمایشگاه دستاوردهای زنان را از جمله برنامه های جنبی همایش اعلام کرد و گفت: این همایش در سه روز از تاریخ 21 تا 23 اردیبهشت ماه سال آینده در کرمانشاه برگزار می شود.

 

دبیر همایش " نقش زنان در نظام توسعه سلامـت" خاطرنشان کرد: محورهای این همایش شامل نقش زنان در توسعه سلامت جسمی و نقش زنان در توسعه سلامت روانی، نقش زنان در توسعه سلامت اجتماعی و نقش زنان در توسعه سلامت معنوی است.

کد خبر 956390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha