به گزارش خبرگزاری مهر، علی سعیدلو با بیان اینکه پیشکسوتان و مدال آوران ورزش کشور سابقه و هویت ورزش هر کشوری محسوب می شوند اظهارداشت: از این پس تلاش خواهیم کرد حرمت پیشکسوتان را آنگونه که شایسته است به جا آوریم.
وی از پیشکسوتان به عنوان سابقه تاریخی، فرهنگی و ملی یک کشور نام برد و افزود: هیج ملتی بدون داشتن سابقه ملی و فرهنگی در هیچ کجای دنیا مطرح نخواهد شد.
معاون رئیس جمهور با تاکید براینکه از این پس کلیه امور مربوط به پیشکسوتان ورزش کشور به طور جدی پیگیری می شود ، اظهارداشت: پیشکسوتان و مدال آوران، افتخارآفرینان راستین کشور به حساب می آیند و عزت و افتخاراتشان سند ورزش و ملت هایشان به حساب می آید.
وی درادامه برنامه های رفاهی ویژه پیشکسوتان و مدال آوران ورزشی را ناکافی خواند و با انتقاد از وضعیت صندوق حمایت از پیشکسوتان و مدال آوران اظهارداشت: متاسفانه این صندوق از شرایط نامطلوبی برخورداراست و ما تلاش خواهیم کرد با 10 برابر کردن اعتبار این صندوق، شرایط بهتری را برای پیشکسوتان واعضای این صندوق فراهم کنیم.
سعیدلو همچنین از المپین های ورزش خواست تا یک نفر را از بین خود بعنوان ناظر این صندوق معرفی کنند.
در این نشست، رحیم علی آبادی (نایب قهرمان کشتی المپیک 1972)، جعفر کاشانی(پیشکسوت فوتبال)، محمود میران(نایب قهرمان بازیهای آسیایی دوحه، پوسان ، هیروشیما و تایلند)، نسیم حسن پور(عضو کاروان اعزامی به المپیک آتن )، پرویز جلایر(نایب قهرمان وزنه برداری المپیک ۱۹۶۶ مکزیک )، علی اکبر حیدری(دارنده مدال برنز کشتی المپیک 1966)، جمال امید دبیر انجمن المپین )، تیمورغیاثی(قهرمان دوومیدانی آسیا)، مهدی عطار اشرفی(دارنده مدال برنز مسابقات آسیایی وزنه داری تهران 1974)، ابراهیم جوادی (دارنده مدال طلای کشتی جهان و برنز المپیک مونیخ )، یوسف کرمی (دارنده مدال برنز تکواندو المپیک آتن) حضور داشتند.
نظر شما