۱۲ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۵۱

جشنواره کودک و تئاتر همزمان با روز جهانی کودک آغاز می‌شود

جشنواره کودک و تئاتر همزمان با روز جهانی کودک آغاز می‌شود

مدیر مرکز هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از آغاز به کار سومین رپرتوآر تئاتر کودک از روز 16 مهرماه در فرهنگسرای بهمن خبر داد.

شهرام کرمی در این باره به خبرنگار مهر گفت: سومین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همزمان با روز جهانی کودک از پنجشنبه 16 مهرماه در فرهنگسرای بهمن آغاز به کار می‌کند. نمایش "قصه سیبی که نصب شد" مجتبی مهدی اولین نمایشی است که در قالب رپرتوآر 9 ماهه این جشنواره در فرهنگسرای بهمن به صحنه خواهد رفت.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: هفته آینده در فرهنگسرای ارسباران بازبینی باقی آثار هم انجام خواهد شد و حداکثر 15 نمایش طی 9 ماه از مهر 88 تا خرداد 89 در 10 فرهنگسرای شهر تهران به صحنه خواهند رفت. این رپرتوآر به صورت چرخشی خواهد بود و سعی ما این است هر اثر در دوره‌ای سه‌ماهه اجرا شود به این معنی که هر اثر نمایشی 50 اجرا خواهد داشت.

کرمی با اشاره به پرداخت کمک هزینه تا سقف سه میلیون تومان به هر گروه گفت: ما زمینه‌های لازم برای تولید و اجرای آثار نمایشی سومین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را فراهم کرده‌ایم ولی از این پس کلیه کارها متکی به گیشه و فروش خود خواهند بود.

کد خبر 958007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha