دکتر عزیز حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ایجاد یک فضای منطقی و آرام خواست مسئولان دانشگاه و دانشجویان بوده، بطوریکه در طی چهار سال گذشته نیز هیچ گونه تنش و تخلفی را در این دانشگاه شاهد نبوده ام.
وی افزود: این در حالی است که دانشگاه محقق اردبیلی در انتخابات دهم ریاست جمهوری در راستای ارتقاء مشارکت دانشجویان و عموم مردم فعالیت گسترده ای در بین مراکز علمی و دانشگاهی اردبیل داشته است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: این دانشگاه با دعوت رسمی از تمام نامزدهای انتخابی و در اختیار قرار دادن فضای باز سیا سی به نتایج بسیار مطلوبی دست یافته که اکنون با آغاز سال تحصیلی جدید شاهد آن هستیم.
وی حضور دو نامزد از مجموع نامزدهای انتخاباتی و نیز افرادی از ستادهای انتخاباتی سایر نامزدها در دانشگاه محقق اردبیلی و طرح برنامه ها، افکار و پاسخ به سئولات دانشجویان با نگرشها و آراء متفاوت را نشانگربلوغ سیاسی و فضای مطلوب این دانشگاه عنوان کرد .
حبیبی ابراز داشت: همواره تلاش می کنیم فضای دانشگاه محقق اردبیلی را به محیطی برای رشد و تعالی دانشجویان در تمام ابعاد، فکری، روحی، سیاسی و اجتماعی تبدیل نماییم.
فعالیتهای سیاسی در دانشگاهها باید بر مبنای تفکرات علمی باشد
وی همچنین با بیان اینکه ما از تبدیل فضای دانشگاه ها به باشگاه سیاسی مخالف هستیم، تصریح کرد: فعالیتهای سیاسی در این دانشگاه و بویژه در تمام دانشگاه ها و مراکز علمی کشور باید بر مبنای تفکرات علمی صورت گیرد.
حبیبی یاد آور شد: در صورت تحقق و توسعه این مهم در دانشگاه ها، نقد و انتقاد و موافق و مخالف دولت و سایر احزاب و نیز فعالیتهای جناحهای سیاسی با اندیشه و بر پایه های علمی صورت خواهد گرفت و بی شک این نقدهای علمی به رشد و شکوفایی در تمام زمینه ها منتج خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال هفت هزار و 500 دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه تحصیل می کنند، بیان داشت: خوشبختانه با شروع سال تحصیلی جدید و با تونجه به رخدادهای بعد از انتخابات تا کنون هیچ گونه بیانیه، اعتراض و تجمع ای صورت نگرفته و ما این مهم را نتیجه ایجاد فضای باز سیاسی و آزاد در این دانشگاه می دانیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی همچنین با اشاره به فعالیت تشکلهای مختلف سیاسی و اجتماعی در این دانشگاه خاطر نشان کرد: در حال حاضر تشکلهای بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشچویان مستقل، هیئت مکتب الشهدا دانشجویان و... در این دانشگاه فعالیت می کنند.
وی در پایان افزود: این تشکلها در طول سال نسبت به برگزاری جلسات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با حضور جناحهای مختلف و دانشجویان اقدام می کنند که نه تنها در رشد فکری دانشجویان تاثیر داشته بلکه مشکل و تخلفی نیز صورت نگرفته است.
نظر شما