۱۲ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۴۱

48 درصد زایمانها در اردبیل با سزارین انجام می گیرد

48 درصد زایمانها در اردبیل با سزارین انجام می گیرد

اردبیل- خبرگزاری مهر: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به افزایش عمل سزارین در اردبیل گفت: هم اکنون 48 درصد کل زایمانها در این استان با سزارین انجام می گیرد.

علیرضا آقا جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این آمار بسیار نگران کننده و در وضیعت هشدار قرار دارد.

وی علت افزایش این آمار را خارج از بحثهای علمی و پزشکی عنوان کرد و افزود: کاهش آمار سزارین در این استان نیازمند فرهنگ سازی در جامعه و در بین خانواده ها می باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اضافه کرد: تا زمانی که این فرهنگ، تفکر، دیدگاه و تمایل شخصی تغییر نکند این آمار کاهش نخواهد یافت.

530 هزار روستایی در استان اردبیل بیمه شدند
 
وی همچنین با اشاره به بیمه 530 هزار روستایی در استان اردبیل در یک سال گذشته ابراز داشت: از این مجموع 470 هزارنفرشامل سرانه بیمه روستایی ومابقی نیز در قالب خدمات درمانی وپزشکی قرار دارند.

آقا جعفری خاطر نشان کرد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته تلاش خواهیم کرد که این تعداد را تا پایان سال جاری به بیش از دو برابر افزایش دهیم.

وی از توسعه مراکز درمانی و پزشکی در روستاهای استان خبر داد و یاد آور شد: روستائیان این استان در سال گذشته 625 هزار بار وزیت شده بودند که از این تعداد 100 هزار نفر با مراجعه به مراکز درمانی و پزشکی روستایی ویزیت شده اند.

کد خبر 958177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha