دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر از تعیین اساتیدی که در مراکز تعیین شده می توانند نسبت به پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی همراه با پژوهش اقدام کنند، خبر داد و گفت: این تعداد عضو هیئت علمی برای تربیت دانشجویان دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش معرفی شده اند.
وی ظرفیت اولیه برای پذیرش این گروه از دانشجویان را 70 نفر اعلام کرد و گفت: ظرفیت پذیرش به تدریج در مراکز تحقیقاتی و با اعتباربخشی مراکز بیشتر افزایش می یابد.
ضیایی گفت: پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی همراه با پژوهش به مراکز تحقیقاتی ابلاغ شده و اعتباربخشی موسسات نیز انجام گرفته است. بر اساس این اعتباربخشی 17 مرکز تحقیقاتی برای پذیرش این دانشجویان در نظر گرفته شده اند که اعضای هیئت علمی آنها قابلیت پذیرش دانشجو را دارند.
وی افزود: در حال حاضر اسامی اساتیدی که در این مراکز حضور دارند و دانشجویان دکتری تخصصی همراه با پژوهش به اعتبار آنها پذیرفته می شوند، تعیین شده و به مرکز تحقیقاتی مورد نظر ابلاغ شده است.
ضیایی یادآور شد: کمیسیونی متشکل از معاون آموزشی، معاون پژوهشی، معاون تحصیلات تکمیلی و دو نفر از روسای مراکز تحقیقاتی بر مراحل پذیرش و اعلام اسامی پذیرفته شدگان نظارت می کنند.
مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت گفت: مراکز تحقیقاتی پس از طی مراحل نهایی کاری خود، فراخوان پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش را اعلام می کنند و بر اساس ظرفیت، افراد واجد شرایط را به کمیسیون مربوطه معرفی می کنند.
وی اضافه کرد: افراد پس از معرفی در کمیسیون و انجام مصاحبه به کمیته منتخب آموزشی معرفی شده و دوره اولیه یا همان MPhil را آغاز می کنند.
نظر شما