به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام حمید عظیمی پیش از ظهر شنبه در اجتماع عوامل اجرایی نخبگان استان افزود: اوقات فراغت با تعاریف متفاوتی که از آن ارائه می شود وجوه گوناگونی می یابد و این از تفاوت ایدئولوژیها ناشی می شود.
وی اظهار داشت: مکاتبی اومانیستی همه چیز را از دید انسان نگاه کرده و اوقات فراغت را مادی می پندارند که با بی کاری و کسالت طی می شود اما اسلام اوقات فراغت را گرایش به سوی پروردگارمی خواند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی تصریح کرد: این موارد نشان می دهد که برخلاف مکاتب مادی، اسلام اوقات فراغت را زمانی برای حرکت به سوی پروردگار می شمارد.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم در اردوی نخبگان جوان قدمی در راه قرب الهی برداریم موفق بوده وگرنه موفقیت چندانی به دست نیاورده ایم.
عظیمی ادامه داد: اردوهای فرهنگی علاوه بر نقش آموزشی، محلی برای آزمایش مربی و دانش آموز بود تا خود را به بوته آزمایش بسپارند.
وی، دنبال کردن سیره رفتاری پیامبر اکرم (ص) و حضور در جمع مردم و افت و خیز کردن با آنها، تقویت روحیه درک دیگران و تحمل مشکلات و اجتماعی بودن را از دیگر مشخصات اردوهای فرهنگی عنوان کرد.
نظر شما