به گزارش خبرنگار مهر، حسین بلندی شنبه در مراسم چهارمین جشنواره ملی دانشگاه علمی کاربردی گفت: با نگاهی به کشورهای دارای منابع عظیم طبیعی ولی فاقد منابع انسانی غنی و کشورهایی که دارای منابع طبیعی فقیر و منابع انسانی غنی هستند می بینیم که چگونه کشورهایی صرفا به دلیل منابع انسانی سرشار از دانش مهارت و فناوری که بوجود آورنده آن انسانها بوده اند بر کشورهای دارای منابع طبیعی برتری یافته و سیطره خود را در سیاستهای جهانی بر پایه منابع انسانی غنی تحقق بخشیده اند.
وی افزود: کشورهای پیشرفته به این نتیجه رسیده اند که نظام آموزش عالی بیشترین تاثیر را بر توسعه نیروی انسانی و تعالی منابع انسانی در هر جامعه دارد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: ساختار این دانشگاه به گونه ای است که مشکل ارتباط با صنعت و جامعه به معنایی که برای دانشگاههای دیگر طرح می شود وجود ندارد چرا که این دانشگاه خود از صنعت تشکیل شده است.
بلندی گفت: طی سالیان اخیر تحولات بزرگی در عرصه تکنولوژی کار و ماشین آلات اتفاق افتاده در حالی که شاغلین عموما از دانش کافی و تخصصهای لازم برخوردار نیستند.
وی افزود: نگاهی به بازار اشتغال و رشته های صنفی و خدمات عمومی شهری در عرصه های مختلف نشان می دهد که چنین تحولی به منظور الزامات قانونی در آموزش افراد در نظام علمی و کاربردی برای آشنایی آنها با پیچیدگی دانش و تخصص توسط بخش اجرایی کشور به کندی در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: امروز بر اساس برنامه پنج ساله توسعه و چشم انداز ایران 1404 و در راستای توسعه برنامه آموزشهاس شغلی کشور نیازمند توسعه سهم آموزش عالی علمی کاربردی از 10 درصد کنونی به حداقل 20 درصد از آموزش عالی است.
وی افزود: طی هماهنگی به عمل آمده با دولت تخصیص وام اشتغال برای دانشجویان و دانش آموختگان نظام علمی کاربردی گامی دیگر در جهت ایجاد اشتغال بوده که این امر نه تنها تاثیرات قابل توجهی در اشتغال دانش آموختگان این دانشگاه داشته بلکه باعث شده تا دانش آموختگان سایر دانشگاهها نیز توسط آنها جذب شوند.
بلندی از مقامات مسئول کشور خواست میزان وام خود اشتغالی برای دانش آموختگان این دانشگاه را افزایش دهند.
نظر شما