به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، اسماعیل دولتآبادی در جمع مدیران عامل و اعضای هئیت مدیره شرکتهای تعاونی سهام عدالت آذربایجان شرقی، خصوصیسازی را به معنای انقلاب اقتصادی دانست و اظهار داشت: دولتها اگر به دنبال مسائل اقتصادی باشند از مسائل کلان مدیریتی و حکومتداری باز میمانند.
رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی سهام عدالت با اشاره به اینکه مدیر اگر احساس نیاز نکند به دنبال ابتکار و خلاقیت نخواهد نرفت، عنوان کرد: مدیران دولتی به دلیل در اختیار داشتن منابع دولتی نیازی به ابتکار و خلاقیت ندارند و در جهان امروزی ثابت شده است که اگر مدیریتها تنها مدیریت دولتی باشد پیشرفتها چندان قابل توجه نخواهد بود.
دولتآبادی به ویژگیهای مدیریتهای خصوصی در مقایسه با مدیریتهای دولتی اشاره کرد و افزود: در یک سال گذشته 90 درصد خلاقیتها توسط مدیریتهای بخش خصوصی ارائه شده است.
رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی سهام عدالت بیان داشت: واگذاری سهام بزرگترین شرکتهای دولتی در قالب سهام عدالت به اقشار مختلف جامعه بزرگترین نوع خصوصی سازی است که توسط دولت نهم آغاز و اجرایی شده است و دهکهای کم درآمد و آسیبپذیر جامعه در این نوع خصوصیسازی بیشترین بهره را بردهاند.
دولتآبادی سهام عدالت را فقرزدایی، ایجاد درآمد و ثروت در جامعه دانست و تصریح کرد: سهام عدالت فقر را در کشور ریشه کن میکند و با اجرای طرح توزیع سهام عدالت انتظار میرود که مشکلات بخش عظیمی از جامعه برطرف شود.
رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی سهام عدالت واگذاری سهام کارخانهها واحدهای تولیدی سودآور به اقشار کم درآمد جامعه را یکی از اساسیترین شعارهای انقلاب اسلامی و دولتهای تشکیل شده در سه دهه اخیر در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و ادامه داد: دولت نهم که شعار سهام عدالت را یکی از برنامههای محوری خود قرار داده بود با اجرای طرح بزرگ توزیع سهام عدالت یکی از مهمترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را جامه عمل پوشاند و در حال حاضر با اتمام مراحل پیشبینی شده برای ثبتنام از اقشار مختلف انتظار میرود که حدود 42 میلیون نفر در کشور به عنوان مشمولان سهام عدالت ثبتنام کرده باشند.
نظر شما