وی اضافه کرد: انتظار این است که به صورت نسبی با افزایش تحصیلات تکمیلی بودجه آموزش هم افزایش یابد اما متاسفانه بودجه آموزش متناسب با این موضوع درنظر گرفته نشده است.
محققی پدیده منفی دیگر در مورد بودجه های آموزشی را میزان تخصیص بودجه دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون تنها 32 درصد بودجه های آموزشی تخصیص یافته است از سوی دیگر کسری 15 درصدی مجموعه بودجه آموزشی نیز غیرقابل تحمل بوده و موجب مشکلات سنگینی می شود.
وی گفت: امیدواریم در تصمیماتی که اتخاذ می شود اولاً در بخش آموزش تخصیص بودجه به صورت 100 درصدی صورت گیرد و دیگر اینکه کسری بودجه آموزش در قالب کسری کلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد توجه قرار گیرد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: جبران کسری بودجه دانشگاههای علوم پزشکی باید هرچه سریعتر مورد توجه قرار گیرد چرا که ماموریتهایی که برای نیمه دوم سال برای دانشگاهها طراحی شده است در صورت ادامه کسری بودجه تحت الشعاع قرار می گیرد.
پیش از این مسعود ابوالحلاج مدیرکل بودجه و منابع وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کسری اعتبارات دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز آموزشی و پژوهشی وابسته به وزارت بهداشت گفت: حوزه آموزش عالی وزارت بهداشت 270 میلیارد تومان کسری اعتبار دارد که این کسری اعتبارات در جلسه مشترک با وزارت علوم و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری گزارش داده شده است.
وی اضافه کرد: کسری حوزه بهداشت و درمان وزارت بهداشت نیز 1900 میلیارد تومان است که این موضوع نیز باید به کمک متمم حل شود.
نظر شما