به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، منوچهر فخری ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کرمانشاه، وقوع بلایای طبیعی از قبیل سیل، آتش سوزی ، زلزله و... را در جوامع انسانی امری بدیهی دانست و اظهار داشت: در جوامعی که فرهنگ عمومی بالا باشد، قدرت مواجهه منطقی با بلایای طبیعی بالاتر است و اعمال مدیریت بحران در این جوامع موفق تر و به تعبیری راحت تر است.
وی با تاکید بر آموزش همگانی جهت توانمند سازی مردم در مواقع بحران گفت: باید مسئولان جوامع از طریق آموزش همگانی، فرهنگ نحوه علمی مواجهه مردم را با بلایا و حوادث طبیعی بالا ببرند تا خود مردم در مواقع بحرانی یار نیروهای امدادی باشند.
فخری افزود: رسانه های گروهی از جمله رادیو، تلویزیون، مطبوعات و... باید به طور مستمر، سازمان یافته و علمی مردم را پیرامون نحوه معقول مواجهه با بلایای طبیعی آموزش دهند.
شهردار کرمانشاه در ادامه با اشاره به لزوم رعایت قوانین مختلف در ساخت و سازها گفت: آیین نامه های 2800 در ساخت و سازها و مقاوم سازی سازه ها باید جدی تر گرفته شود، زیرا کرمانشاه زلزله خیز است و به تعبیری دیگر بر گسل زلزله جا خوش کرده است.
فخری در ادامه به تشریح اقداماتی که باید قبل از شروع فصل بارندگی انجام گیرد پرداخت و اظهار داشت:: با فرا رسیدن فصل زمستان ستاد مدیریت بحران باید به طور مداوم با اداره هواشناسی استان در ارتباط باشد و نسبت به رفع مشکلات و نواقص احتمالی در سطح شهر اقدام کنند.
شهردار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات بخش آتش نشانی و نیز محدودیت در بافت فرسوده گفت: در حال حاضر هشت ایستگاه آتش نشانی در سطح شهر موجود است و ظرف دو ماه آینده عملیات احداث سه ایستگاه دیگر تکمیل میشود.
وی با بیان اینکه سازمان آتشنشانی کرمانشاه از نظر ماشین آلات دارای 32 دستگاه خودرو است، گفت: توسعه و تجهیز ایستگاه های آتش نشانی، راه اندازی سیستم بی سیم با برد حداکثری (بالا)، برپایی مانورهای مختلف به منظور بالا برددن توان تدافعی نیروهای امدادی، شناسایی نقاط پرخطر و آسیب پذیر سطح شهر، آموزش عمومی از طریق رسانه ها به منظور اعتلای سطح آمادگی مردم در مواجهه احتمالی با بلایای طبیعی از جمله آتش سوزی و تجهیز سازمان به وسایل و لوازم کمک آموزشی به ویژه در بحث کمک های اولیه از جمله برنامههای در دست اقدام در حوزه آتش نشانی کرمانشاه است.
نظر شما