۳ آبان ۱۳۸۸، ۱۶:۰۲

اختصاصی مهر/

14 پرونده تخلف دانشگاه جامع کاربردی در دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش

14 پرونده تخلف دانشگاه جامع کاربردی در دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی‌ آموزشی کشور گفت: هم اکنون 14 پرونده تخلف دانشگاه جامع علمی کاربردی در دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش تشکیل شده است.

حجت ‌الاسلام محی ‌الدین بهرام محمدیان در حاشیه گردهمایی مدیران نواحی آموزش و پرورش به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه دانشگاه  جامع علمی کاربردی جلد کتاب های درسی تالیف شده آموزش و پرورش را کنده و با جلد جدید به اسم دانشگاه جامع علمی کاربردی در دانشگاه ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی تدریس می کند که در این زمینه 14 پرونده در دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش مفتوح است.

وی در خصوص سئوال یکی از مدیران آموزش و پرورش استان در جلسه گردهمایی مبنی برعدم تطابق آموزشهای وزارت آموزش وپرورش با وزارت علوم تصریح کرد: این امر به هیچ دلیل قابل قبول نیست امروز دانشگاه ها از کتابهای تالیف شده درسی وزارت آموزش و پرورش استفاده می کنند.

محمدیان با یادآوری توجه این وزارتخانه به کتب درسی نیز گفت: هم اکنون در کشور 935 عنوان کتب درسی در وزارت آموزش و پرورش در دوره های عمومی و نظری وجود دارد که از این تعداد 430 عنوان از مقطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی با 140 میلیون تیراژ و 520 عنوان دیگر نیز در دوره های فنی و حرفه ای با هشت میلیون تیراژ است.

وی یادآور شد: در سال تحصیلی جاری بیش از 400 عنوان کتاب نیز در کشور مورد بازبینی و تغییر جزئی و کلی وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی‌ آموزشی کشور خاطرنشان کرد: همچنین در سال تحصیلی جاری 40 عنوان کتاب درسی جدید در رشته های جدید مطابق با استاندارد های وزارت آموزش و پرورش تالیف شده است.

محمدیان در خصوص آموزش های فنی و حرفه ای در کشور نیز بیان داشت: در بخش آموزش های فنی و حرفه ای در کشور سه مشکل اساسی فرسودگی تجهیزات آموزشی، افزایش سن مربیان آموزشی و رسیدن به سن بازنشستگی این افراد و نیز بکارگیری مربیان غیر فارغ التحصیل رشته های فنی و حرفه ای  در هنرستانها وجود دارد.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت: بکارگیری مربیان، استادکار و مهندسان رشته های فنی و حرفه ای جوان نیازمند اعتبارات ویژه ای است که امسال خرید خدمت آموزشی در این زمینه یکی از مشکلات اساسی وزارت آموزش و پرورش بود.

محمدیان افزود: استفاده از مدیران غیر فارغ التحصیل رشته فنی و حرفه ای در هنرستان های فنی و حرفه ای کشور نیز در ایجاد تعامل این مراکز با سایر مراکز آموزشی اختلال ایجاد می کند که این امر نیز باید رفع شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سه نوع استاندارد در دنیا وجود دارد گفت: امروز در دنیا استانداردهای شغلی، مشاغل و آموزشی مطرح است که دو نوع استاندارد اول را می توان از سایر کشورها تقلید و بومی سازی کرد ولی برای تدوین استانداردهای آموزشی هر کشور باید خودش تلاش کند.

وی در ادامه گفت: امسال  بعد از گذشت 30 سال انقلاب اسلامی 500 عنوان کتاب از سوی معاونت علمی و فناوری وزارت ریاست جمهوری در بخش فنی و حرفه ای به دلیل تبدیل دانش به ثروت رتبه برتر را به  خود اختصاص دادند.

کد خبر 970943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha