علی اصغر شیری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: در این راستا تنها حدود 14 درصد از افراد آموزش دیده را مردان معلول، بیماران و فرزندان ذکور آنها تشکیل داده اند.
این مسئول ادامه داد: در سال جاری تلاش فراوانی صورت گرفته که سطح آموزش و حرفه آموزی مددجویان از سطح مقدماتی به سطوح تکمیلی، عالی و پیشرفته ارتقا یابد.
وی یادآور شد: حرفه آموزی از سوی زنان سرپرست خانوار و زنان، شرایط ورود به بازار کار را بری آنها تسهیل می کند و توانمندی های لازم را در میان آنها به وجود می آورد.
شیری خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های حرفه آموزی باید ادامه یابد تا بتوانیم در بهبود وضعیت مالی خانواده های تحت پوشش سهم مهمی داشته باشیم.
بانوی نابینای تحت حمایت کمیته امداد حافظ کل قرآن کریم شد
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه یک کرج نیز با اعلام خبر فوق افزود: این مددجوی نابینا که زینب السادات میراحمدی نام دارد، در روستای وینه در هشت کیلومتری جاده چالوس کرج ساکن و تحت پوشش کمیته امداد است.
موسی ثابت ادامه داد: این مددجو با حضور در اردوگاه تفریحی الزهرا (س) کمیته امداد به عنوان مبلغ و مروج قرآن به تفسیر آیات قرآن می پردازد و آموزشهای لازمه را به دختران مهمان ارائه می دهد.
وی عنوان کرد: این حافظ قرآن و مفسر قرآنی در منزل خود نیز آموزش از راه دور به علاقمندان ارائه می دهد.
ثابت بیان کرد: میراحمدی همچنین با حضور در دارلقرآن المهدی (عج) حصارک کرج آموزش حفظ قرآن و تفسیر آن را به علاقمندان ارائه می کند و خود نیز به دلیل محرومیت منطقه خود از وسایل آموزشی این مکان استفاده می کند.
وی خاطرنشان کرد: این مددجوی نابینا از سال 70 تحت پوشش کمیته امداد است.
برای نخستین بار ستاد دیه طالقان فعال شد
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شاخه طالقان گفت: برای نخستین بار ستاد دیه این منطقه فعال شد.
محسن خنجری از برگزاری جشن گلریزان در منطقه طالقان خبر داد و اظهار داشت: این جشن به نفع یک زندانی مجرم غیر عمد برگزار شد و لازم است اینگونه جشنها ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت ستاد دیه و آزادی این زندانی خاطرنشان کرد: مراسم گلریزان با حضور خیرین و نیکوکاران، بخشدار، شهردار، امام جمعه، رئیس حوزه قضائیه، اعضای شورای اسلامی شهر و بخش طالقان برگزار شد.
مبتکر کرجی قفل فولادی ضد سرقت ساخت
با حمایت مالی و معنوی کمیته امداد غرب استان تهران مبتکر کرجی قفل فولادی ضد سرقت ساخت.
علی مرتضی احمدوند، مخترع این قفل در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: این قفل تنها قفل آزمایش شده در آزمایشگاه ها و تحقیقات جنایی و اداره آگاهی تهران بزرگ، وزارت صنایع و پژوهشکده صنعتی است.
وی ادامه داد: قفل فولادی ضد سرقت در سه سایز مختلف و مورد استفاده در درب های ورودی آپارتمانها، درب آکاردئونی، پدال ماشینهای سبک و سنگین، چهار شاخه فرمان کامیون، جعبه های کامیونهای بزرگ، تریلر، باری، کمپرسی و ... است.
این مخترع خاطرنشان کرد: از میان مزایای این قفل می توان غیرقابل برش و ضد اسیدی بودن آن در هنگام سرقت اشاره کرد.
احمدوند ضمن تقدیر از کمیته امداد در خصوص حمایت و اعطای وام برای تولید این محصول در بازار یادآور شد: کمیته امداد غرب استان تهران با اعطای وام 100 میلیون ریالی حمایتهای خوبی در این زمینه انجام داده و امید است با حمایتهای مالی بیشتر به افزایش تولید این قفل در کشور و قدرت رقابت با قفلهای خارجی دست یابیم.
نظر شما