به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رحیم آصفی عصر سه شنبه در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره روشهای تدریس مطالعات اجتماعی (1) مبتنی بر ICT در گرگان افزود: در جشنواره سعی کردیم تنوع دروس را در رشته های مختلف انسانی، ریاضی و غیره داشته باشیم اما بستر و زمینه ای که معلمان فراهم می کنند کمک خواهد کرد در آینده به جای جشنواره روشهای تدریس، جشنواره الگوهای تدریس داشته باشیم.
وی اظهار داشت: بین روش تدریس و الگوی تدریس تفاوت وجود دارد و این جشنواره، جشنواره الگوی تدریس نیست اما ایده ما این است که الگوی تدریس را در ذهن معلمان قرار دهیم.
آصفی خاطرنشان کرد: استفاده از فناوری د روش تدریس یکی از ایده هایی است که به عنوان هدف در جشنواره گنجانده شده است و روش تدریس بر گرفته از ویژگیهای شخصیتی و ژنتیک معلمان است و این باعث تنوع در تدریس شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان گلستان اعلام کرد: توسعه پایدار با آموزش و پرورشی شاداب و با انگیزه محقق می شود.
عیسی پایین محلی افزود: برای پیشرفت، زیرساختها باید مهیا باشد بعد رشته درسی به دروس اضافه شود در این زمینه یکی از زیر ساختهایی که در آموزش و پرورش نیاز است همین ICT است تا دانش آموزان در سنهای مختلف در منزل از امکانات و آموزشهای جدید استفاده کنند.
به گفته وی، امروز بچه ها در تکنولوژی از خانواده ها پیشرفت بیشتری دارند، چون پدر و مادر همزمان با فرزند پیش نرفته و از علم روز بی خبرند.
نماینده هیئت داوران هدفهای جشنواره را اشاعه روشهای فعال تدریس مبتنی بر ICT دانست و ادامه داد: از سال 1383 تا کنون قدرتهای بیان دبیران در جشنواره بسیار بهتر شده و دبیران بر بسیاری از نرم افزارها مسلط شده اند اما هنوز یک مشکل وجود دارد، آنهم مسئله ترس از کاربرد نرم افزارها و استفاده از آنهاست ولی با همه این اوصاف دبیران منتخب نشان دادند شرکت در جشنواره یعنی جسارت و جسارت برای دبیران حرف اول را می زند.
سمرقندیان تأکید کرد: آنچه ما ایرانیان به آن نیاز داریم، مشارکت در تدریس است اما مواردی هم باید متغیر شود، هنوز در تدریس، تشویقهای بیرونی بر درونی ارجعیت دارد، تشویقها تصنعی اند و باید متناسب با سن دانش آموز باشد.
وی افزود: داوران جشنواره تعداد پنج نفر از استانهای مختلف کشور بوده و با توجه به تخصص آنها در قسمتهای روانشناسی، روش تدریس، تکنولوژی و تخصصی انتخاب شدند و طی سه روز برگزاری جشنواره، 31 تدریس درس مطالعات اجتماعی، در 930 دقیقه یا به عبارتی 15.5 ساعت فعالیتها را بررسی و نتیجه گیری کردند.
نظر شما