مهدی مجدفر در گفتگو با مهر گفت: پس از ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی توسط مقام معظم رهبری، شرکت ملی مس ایران به عنوان اولین تجربه خصوصی سازی در بهمن ماه 85 در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و در حال حاضر مالکیت تنها 21.4 درصد آن در اختیار ایمیدرو است.
مجدفر با اشاره به سیاستها و استراتژیهای مورد تاکید وزیر صنایع و معادن مبنی بر انتقال مدیریت از دولتی به بخش خصوصی، تصریح کرد: بر این اساس، شرکت مس کاملا با مالکیت بخش خصوصی و نگاه این بخش اداره می شود و همانگونه که ترکیب هیئت مدیره نشان می دهد، ایمیدرو فقط دارای یک کرسی در هیئت مدیره است.
مجدد فر در ادامه گفت: با نگاهی به صورتهای مالی سال گذشته ملاحظه می شود که علی رغم وقوع بحران جهانی در سال 87 و کاهش قیمتهای جهانی مس از 9000 دلار به کمتر از 2800 دلار به واسطه مدیریت هزینه های شرکت و افزایش بهره وری، تبعات سوء این بحران به کمترین میزان ممکن بر درآمدهای شرکت اثر داشته است.
مدیر امور سهام، سرمایه گذاری و مجامع شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور وزیر صنایع و معادن درباره افزایش تولید اشاره و خاطر نشان کرد: به واسطه مساعدتهای وزیر صنایع و ماموریت و چشم انداز تعریف شده مبنی بر افزایش دو برابری ظرفیت تولید و سودآوری شرکت طی چهار سال آینده (افزایش ظرفیت از 200 به 440 هزار تن)، شرکت ملی صنایع مس ایران اقدام به عملیاتی نمودن طرحها و پروژه های توسعه و نوسازی مجتمع ها به ارزش بیش از 37 هزار و 742 میلیارد ریال ریال کرده است.
مجدفر قرارداد تغلیظ سونگون و سرچشمه، مولیبدن سونگون و لیچینگ میدوک را از جمله این طرحها عنوان کرد که هم اکنون اجرایی شده است، ضمن آنکه سایر پروژه های شرکت در مرحله تکمیل مهندسی پایه و واگذاری پروژه ها است.
نظر شما