علی حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: در حال حاضر در استان لرستان سالانه بالغ بر 2.5 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود که با توجه به حجم بالای تولید عمده این محصولات به صورت خام عرضه می شود.
وی بیان کرد: عرضه خام محصولات کشاورزی و باغی این استان موجب ضایعات زیادی در مراحل مختلف عرضه و توزیع می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان افزود: با توجه به وجود این مشکل این سازمان مجاز است مجوزهای صنایع تبدیلی و تکمیلی را تا سقف 50 نفر اشتغال برای هر واحد صادر کند.
حیدری یادآور شد: از ابتدای دولت نهم تاکنون در استان لرستان 340 مجوز تاسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با بخش کشاورزی صادر شده است.
وی ادامه داد: احداث این واحدها با ظرفیت یک میلیون و 190 هزار و 95 تن و با اشتغالزایی چهار هزار و 283 نفر به تصویب رسیده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان لرستان خاطرنشان کرد: از تعداد مجوزهای صادر شده در این حوزه تنها 57 واحد با ظرفیت 188 هزار و 510 تن و اشتغالزایی 612 نفر به بهره برداری رسیده است.
حیدری یادآور شد: برای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی و باغی و بهره وری بیشتر از محصولات و افزایش ضریب امنیت غذایی ضروری است تسهیلات بانکی لازم برای راه اندازی و احداث صنایع تبدیلی جدید به ویژه صنایع غذایی، کمپوت، کنسرو و ... در استان تخصیص داده شود.
نظر شما