صلاح الدین دلشاد در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: نبودن بخش فوق تخصص اطفال در شهرستان کرج مشکلات زیادی را برای کودکان و والدین آنها ایجاد کرده و آنها مجبور هستند برای درمان به مناطق دیگر از جمله تهران مراجعه کنند.
وی ادامه داد: اگر خیران کمک کنند و وارد عمل شوند، امکان احداث بخش فوق تخصص اطفال را داریم اما در درجه اول لازم است حمایتهای لازم جلب شود.
این پزشک بیان کرد: بخش قابل توجهی از جمعیت کرج را کودکان به خود اختصاص داده اند که این امر، ضرورت برپایی بخش فوق تخصص اطفال در این شهرستان را بیش از پیش آشکار می کند.
دلشاد عنوان کرد: همچنین در زمینه مراقبتهای ویژه نوزادان
(NICU) در کرج محدودیتها و مشکلاتی داریم درحالیکه افزایش حمایتهای خیران در این زمینه می تواند بخش قابل توجهی از مشکل را از سر راه بردارد.افزایش تختهای مراقبتهای ویژه نوزادان از بروز بسیاری از مشکلات دیگر جلوگیری می کند
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کرج خاطرنشان کرد: افزایش تعداد تختهای مربوط به مراقبتهای ویژه نوزادان در شهرستان دو میلیون نفری می تواند از بروز بسیاری از مشکلات درمانی دیگر در این شهرستان جلوگیری کند و شرایط بهتری برای مراقبت از نوزادان فراهم آورد.
وی اضافه کرد: بسیاری از افراد در شهرستان کرج توانایی حمایت مالی از پروژه های درمانی و بهداشتی را دارند و فقط لازم است اعتماد و حمایت آنها جلب شود.
دلشاد یادآور شد: تا کنون فعالیتهای خوبی از سوی خیرین در زمینه های افزایش امکامات بهداشتی، پزشکی و درمانی در کرج صورت گرفته که امیدواریم این حمایتها در زمینه احداث بخش فوق تخصص اطفال و افزایش امکانات مراقبتهای ویژه نوزادان و نیز سایر موارد نیازهای بهداشتی، پزشکی و درمانی ادامه داشته باشد.
این پزشک عنوان کرد: مجمع خیرین سلامکت کشور از بدو فعالیت خود در کشور در سال 86 تا کنون فعالیتهای بسیار خوبی انجام داده و مجمع کرج از مهمترین آنها بوده است.
دلشاد اضافه کرد: مجمع خیرین سلامت کرج از همه اقشار و اصناف عضو دارد و نه تنها پزشکان بلکه بسیاری از افراد شاغل در زمینه های دیگر شغلی نیز در آن عضو هستند و فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: حضور بسیاری از اقشار در مجمع خیرین سلامت کرج یک حسن است و باعث می شود بتوانیم از حمایتهای بخش قابل توجهی از مشاغل بهره مند شویم.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کرج خاطرنشان کرد: وظیفه مجامع خیرین سلامت در کشور شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت و برنامه ریزی برای بهره گیری از کمکها و مشارکتهای آنها است.
دلشاد افزود: مجمع خیرین سلامت در حال حاضر در 29 منطقه کشور فعالیت می کند و هیئت امنای آن در استان مرکزی نیز تشکیل شده که به محض فراهم شدن همه شرایط مورد نیاز، فعالیت خود را در این استان نیز آغاز می کند.
نظر شما