به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سهند بهنام مجری طرح گفت: در معادن کشور به دلیل فشردگی کار معمولا شاهد خطاهای انسانی هستیم که سالانه خسارات مالی بی شماری به همراه دارد که با استفاده از این سامانه می توان از بروز بسیاری از این خطاها جلوگیری کرد.
وی بخش معدن را یکی از بخشهای مستهلک کشور توصیف کرد و افزود: این در حالی است که کشور ما یکی از کشورهای غنی و فعال در زمینه بهره برداری از معادن به شمار می آید از این رو اقدام به طراحی این سامانه کردیم.
بهنام در این باره توضیح داد: از آنجا که تمام مسیرهای حرکت ناوگان معدنی در این سامانه ثبت می شود و از سوی دیگر میزان سوخت مصرفی هر خودرو نیز مشخص است می توان بهترین خودروها و بهترین مسیرها را برای مصرف بهینه در بارگیری شناسایی کرد.
وی با تاکید بر اینکه این سامانه قابلیت هدایت دقیق خودروهای حمل بار را دارد، اضافه کرد: هدایت خودروها در این سامانه از طریق ارسال سیگنالهای صوتی صورت می گیرد و اگر خودرویی از مسیر خارج شود، اطلاعات حرکت آن در مرکز آنالیز شده و سامانه به صورت خودکار به راننده اعلام خطا می کند.
این پژوهشگر اظهار داشت: با استفاده از این سامانه می توان گزارشات دقیقی از میزان بار معدنی حمل شده و همچنین میزان نخاله های بارگیری شده به دست آورد.
به گفته مجری طرح این سامانه در مجتمع مس سرچشمه به طور آزمایشی مورد بهره برداری قرار گرفته است.
نظر شما