پروفسور علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت موضوع برگزاری اجلاس اوآنا در تهران گفت: به عقیده من این اجلاس از فرصتهای نابی است که خبرگزاری مهر و به تبع آن رسانههای دیگر ایران به دست آورده اند.
وی افزود: باید با برگزاری ورک شاپها و کارگاههای فشرده آموزشی از تجربیات رسانههای بزرگ حاضر در این اجلاس بهره گرفت و این نکته را دریافت که آنها چگونه از امکانات آموزشی خود برای مطرح کردن رسانه در جهان بهره میگیرند. درک تجربیات چندین ساله رسانههای بزرگ در حوزه خبرنویسی، ویراستاری، انتخاب و دروازهبانی خبر میتواند کمکی برای رسانههای باشد.
این مدرس ارتباطات که خود سالها در کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا به تدریس علوم رسانه مشغول بوده است درباره تاثیر این اجلاس در معرفی رسانههای ایرانی به ویژه خبرگزاریها گفت: میتوانم بگویم این تاثیر آشکار و صد در صدی است. آنها (مردم کشورهای غربی) اساساً نمیدانند ما چند مجله، نشریه، خبرگزاری و شبکه رادیویی و تلویزیونی داریم.
محمدی که از موسسان پژوهشکده "علوم ارتباطات و توسعه ایران" و مسئول برنامهریزی و تحقیقات آن بوده است، گفت: اجلاس اوآنا فرصتی است برای رسیدن به سیاستی هارمونیک با خبرگزاریهای آسیا و اقیانوسیه در قبال رفتاری که غرب در برابر آنها اتخاذ میکند.
سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین نشست گروه فنی و خبری OANA از 13 تا 17 نوامبر 2009 برابر با 22 تا 26 آبان ماه به میزبانی خبرگزاری مهر در تهران برگزار میشود.
نظر شما