به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام توکلی رئیس جدید دستگاه قضایی استان کرمان در اولین همایش مسئولان قضایی استان از زمان تودیع خود در دادگستری اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف در دوران مسئولیتم در دادگستری کرمان تقویت اعتماد عمومی و انجام رفتارهای عملیاتی در دستگاه قضایی است، به طوریکه اگر کسی هم در پرونده ای محکوم شد از عملکرد دستگاه قضایی راضی باشد.
وی عنوان کرد: به دنبال آمارگرایی نیستم و در راستای ارتقا سطح دستگاه قضایی در استان حرکت خواهیم کرد.
رئیس کل دادگستری کرمان افزود: دادگاه های بدوی و تجدید نظر باید نظرات خود را به یکدیگر نزدیک کنند که در نهایت میزان نقص احکام کاهش یابد.
وی افزود: در این راستا و با هدف افزایش مشورت قضات می توانند در پرونده های تجدید نظر اگر عیبی از همکار خود دیدند به صورت کتبی به وی اعلام کنند زیرا در نهایت این روند خود آموزش خواهد بود.
کاهش 43 درصدی راه بندی مسلحانه در کرمان
در ادامه این همایش دادستان کرمان نیز به کاهش نا امنی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: میزان راه بندی مسلحانه در کرمان نسبت به سال گذشته 43 درصد کاهش یافته است.
یدالله موحد افزود: از ابتدای سال جاری در استان کرمان 31 هزار و 173 مورد قرار نهایی صادر شده است.
وی اضافه کرد: طی همین مدت شهرستان بم بیشترین فراوانی ناامنی و رفسنجان، بافت، راور و شهر بابک کمترین موارد ناامنی را داشته اند.
وی گفت: یکی از مهمترین وظایف دستگاه قضایی رویکرد در جهت افزایش ضریب امنیت در جامعه است.
نظر شما