۲۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۰۲

احمدی‌نژاد :

سئوال پاسخ داده نشده در هدفمند کردن یارانه ها وجود ندارد

سئوال پاسخ داده نشده در هدفمند کردن یارانه ها وجود ندارد

رئیس جمهور با انتقاد از کسانی که طرح هدفمند کردن یارانه ها را خطرناک می دانند تاکید کرد که دولت بر هدفمند کردن یارانه‌ها اشراف کامل دارد و سئوال پاسخ داده نشده در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی‌نژاد پنجشنبه شب در نشست صمیمی با اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه‌های امیرکبیر و تربیت مدرس با تاکید بر اینکه اصلاحات اساسی از جمله هدفمند کردن یارانه‌ها همواره با موانع و مخالفت مواجه می‌شود، اظهار داشت: هدفمند کردن یارانه‌ها همه روابط اقتصادی را اصلاح می‌کند.

رئیس‌جمهور هدفمند کردن یارانه‌ها را متضاد دو متفاوت با حذف یارانه‌ها برشمرد و گفت: با اهدای مستقیم یارانه‌ها به مصرف‌کننده قدرت خرید حداقل 6 دهک جامعه افزایش می‌یابد؛ ضمن آنکه برای تامین و رفع نیازهای اساسی کشور به دانشگاه‌ها و صنایع نیز یارانه‌ داده می‌شود.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه هدفمند کردن یارانه‌ها به معنای اصلاح نظام توزیع در کشور است، تاکید کرد: هدفمند کردن یارانه‌ها به ایجاد رقابت، رشد تولید و افزایش سرمایه‌گذاری منجر می‌شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به مصرف غلط از منابع در عرصه‌های گوناگون گفت: امروز به دلیل اشتباه در نحوه توزیع، اهداف ارایه یارانه‌ها یعنی رشد تولید، پیشرفت کشور و رفع نیازها محقق نمی‌شود.

وی تصریح کرد: کسانی که در گذشته می‌گفتند هدفمند کردن یارانه‌ها باید انجام شود امروز اجرای این طرح را خطرناک می‌دانند در حالی که دولت بر هدفمند کردن یارانه‌ها اشراف کامل دارد و سئوال پاسخ داده نشده وجود ندارد.

احمدی نژاد ر در ادامه نشست با استادان دانشگاه‌های امیرکبیر و تربیت مدرس با تاکید بر اینکه با علم صحیح می‌توان بشر را شناخت و از همه ظرفیت‌های عالم برای رشد و تعالی انسان استفاده کرد، گفت: با مسیر رایج در جهان نمی‌توان از همه ظرفیت‌های عالم بهره‌مند شد.

وی با بیان اینکه انسان باید تجلی صفات الهی باشد، تاکید کرد: ایمان به توانمندی‌های انسان و شناخت بشر همه ظرفیت‌ها را شکوفا می‌کند و عالم را مسخر انسان قرار می‌دهد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به مسایل و دیدگاه‌های مطرح شده از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های امیرکبیر و تربیت مدرس پاسخ گفت.

دکتر احمدی‌نژاد با تأکید بر اینکه بخش اصلی کار فرهنگی یعنی معرفی و تبیین ویژگی‌های شخصیت مطلوب باید از سوی استادان دانشگاه‌ها انجام شود، تصریح کرد: ساخته و پرداخته شدن شخصیت انسان از روابط انسانی بین استاد و دانشجو نشأت می‌گیرد و یک توجه عاطفی و تلنگر مسیر زندگی دانشجو را تغییر می‌دهد.

رئیس‌جمهور با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده از سوی یکی از استادان اظهار داشت: باید تلاش کرد علایق و دلبستگی‌های فارغ‌التحصیلان در راستای منافع ایران اسلامی و خدمت به مردم باشد.

وی ارتباط اثرگذار دانشگاه‌های ایران با مراکز علمی سایر کشورها را مهم دانست و تأکید کرد: ایجاد واحدهای بین‌المللی دانشگاه‌های ایران به عنوان نقطه آغاز انتقال فرهنگ و اثرگذاری در جهان ضروری است.

احمدی نژاد در پاسخ به اظهارات یکی از استادان مبنی بر ضرورت توجه به علوم انسانی تصریح کرد: تحول در علوم انسانی به عنوان تنظیم کننده روابط انسانی بین انسان‌ها غیرقابل انکار است که باید با همت استادان مؤمن و متخصص ایران انجام شود. 

وی با تأکید بر اینکه دولت از توسعه علوم انسانی حمایت می‌کند، گفت: ظرفیت جوشش در علوم انسانی در دانشگاه‌ها فراوان است.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه برای دفاع نرم در مواجه با جنگ نرم باید در حوزه نظری اقدامات لازم انجام داد، اظهار داشت: باید برتری علمی ایران با همت و تلاش دانشگاهیان به جهان اثبات شود. 

احمدی‌نژاد با بیان اینکه ضرورتی ندارد برای دستیابی به علوم همان راهی را برویم که خارجی‌ها رفته‌اند، گفت: با رفع نیازها و دستیابی به علوم و فناوری‌ها باید از مرزهای دانش نیز فراتر برویم.

رئیس‌جمهور ایرانیان را سازندگان نخستین تجهیزات جراحی در جهان دانست و تصریح کرد: امروز با ساخت تجهیزات پزشکی مورد نیاز در داخل کشور حدود 50 هزار شغل پایدار ایجاد می‌شود و سالانه 500 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی صورت خواهد گرفت.

احمدی نژاد با بیان اینکه ارزیابی‌ها باید معطوف به کارآمدی و مهارت دانش‌آموختگان باشد، گفت: محیط و فضای دانشگاه باید زمینه رشد و شکوفایی استعدادها و رفاه دانشجویان را فراهم کند.

رئیس‌جمهور با اشاره به رشد تولیدات علمی در کشور تأکید کرد: تالیف تولیدات علمی داخلی اقدامی بسیار عالی و ضروری است.

پیش از سخنان رئیس‌جمهور آقایان رهایی و دانشجو روسای دانشگاه‌های امیرکبیر و تربیت مدرس و توحید‌خواه، اوج‌علیان، عطایی‌پور و عامری استادان دانشگاه امیرکبیر و شجاع‌الساداتی، یادگاری، حیدری، سعیدی‌مهر، فتح‌اللهی و خانم گلشن ابراهیمی اعضای علمی هیات علمی تربیت مدرس در سخنانی به نمایندگی از استادان و اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه با قدردانی از توجه ویژه دولت به دانشگاه‌ها و مراکز علمی، مهمترین مسایل و دغدغه‌های حوزه‌های مختلف علم و فناوری را بیان و راهکارها و دیدگاه‌ها برای پیشرفت و تعالی روزافزون ایران اسلامی را ارائه کردند.

حضور در تدوین برنامه‌های کشور، اجرای طرح‌های مختلف برای رفع نیازهای کشور، لزوم استفاده از توان متخصصان مهندسی پزشکی برای رفع نیازهای کشور، لزوم افزایش ارتباطات بین‌المللی دانشگاه‌های کشور، برگزاری نشست‌های سالانه اساتید دانشگاه‌ها، لزوم افزایش فضاهای آموزشی و لزوم ارتباط وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی و علوم و تحقیقات و فناوری درباره فرهنگ دانشگاه‌ها و تلاش برای تحقق واقعی وحدت حوزه و دانشگاه مهم‌ترین مسایل و دیدگاه‌های مطرح شده از سوی استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر بود.

اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه تربیت مدرس نیز در سخنان خود به لزوم توجه به پژوهش‌های نافع بجای توجه صرف به پژوهش‌های کاربردی، ضرورت پیشتازی در عرصه‌های مختلف علم به منظور دفاع در جنگ نرم، اهمیت اسلامی شدن دانشگاه‌ها، لزوم طرح مبانی دینی با محوریت استادان، ارتقاء سطح بینش و بصیرت دانشجویان، تدوین ضوابط معرفی استاد ایده‌آل، ضرورت کاربردی شدن دانش و نتایج تحقیقات، هدایت دانشجو به استقلال در تفکر، ضرورت افزایش همکاری‌های علمی در ایران و جهان اسلام، لزوم ایجاد شبکه علمی کشور، تدوین الگوی فرهنگی و علم و معرفت برای تحقق جامعه نمونه، تالیف تولیدات علمی داخلی، لزوم ترویج هنر اسلامی در دانشگاه‌ها و ضرورت تدوین سند فرهنگ دانشگاهی اشاره کردند.

همچنین حیدری استاد دانشگاه تربیت مدرس به خاطر تلاش‌ها و حمایت‌های دکتر احمدی‌نژاد در زمینه ایجاد رشته هنر اسلامی در ایران یک تابلوی نقاشی با عنوان نور به رئیس‌جمهور و دکتر احمدی‌نژاد اهدا کرد.

کد خبر 982154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha