به گزارش خبرنگار مهر در همدان، سیدمحمد حسینی در مراسم اختتامیه جشنواره حکمت سینوی در همدان افزود: بوعلی هرگز به آن چه گذشتگان گفتند بسنده نمی کرد و همواره به دنبال تجربه مسائل جدید بود.
وی ادامه داد: بوعلی در دوران جوانی دارای استعداد فوق العاده ای بود که توانست تمام علوم زمان خود را فراگیرد البته این امر بدان معنا نیست که او فردی پرکار نبوده بلکه عشق، شور و شعف یادگیری او را پیش می برد و او از هر فرصتی برای مطالعه استفاده می کرد.
حسینی تصریح کرد: در بحث پزشکی، طب تا زمان بوعلی ناقص بود و ابن سینا با احاطه و اشراف بر فلسفه و شناخت از اعم النفس توانست این علم را کامل کند.
وی ادامه داد: بوعلی سینا اعتقاد داشت جسم با روح و روان ارتباط مستقیم دارد و از روی تجربه می گفت بیماری جسم ممکن است از طریق نیروی اراده درمان شود و یا اینکه ممکن است تحت تأثیر توهم بیماری ایجاد شود.
وی با اشاره به نبوغ و استعداد بوعلی سینا گفت: او هرگز دست از مطالعه برنمی داشت، نوآوری، نواندیشی، آزاداندیشی صبر و شکیبایی و بالاتر از همه تحمل نیش زبانهای افراد سطحی و قشری نگر از ویژگی های بارز ابن سینا بود.
وزیر ارشاد به توجه بوعلی به موسیقی نیز اشاره کرد و گفت: پنج کتاب توسط بوعلی سینا در زمینه موسیقی تألیف شده که سه اثر آن باقیمانده است.
حسینی افزود: تقسیم بندی سازها به شرح ابن سینا در سازشناسی به اعتبار خود باقی است و می تواند راهنمای پژوهش علمی، در زمینه موسیقی باشد.
نظر شما