به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، ساسان قاسمی ظهر شنبه در نشست معاونتهای صنایع دستی استانهای کشور در گرگان افزود: برای رفع این مشکل باید هنرهای سنتی ایران ثبت جهانی شود و این امر موجب جلوه گری خاص هنر ایرانی در دیگر کشورها می شود.
وی اظهار داشت: بزرگترین مشکل فراروی صنایع دستی مسئله بازرگانی و صادرات بوده که صادرات ایران دارای ویژگیهای خاصی است که باید به آن توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: برای توسعه و رونق صنایع دستی باید به بخش پژوهش بیشتر توجه شود و اکنون پژوهش اساس این سازمان را تشکیل می دهد.
به گفته قاسمی، تقویت و حمایت از بخش خصوصی از جمله راهکارها بوده و اکنون بخشی از آموزشهای مربوط به رشته های صنایع دستی به این بخش واگذار شده است و به ساختاری رسیدیم تا مربیان در بخش خصوصی وارد کار شوند.
برخی آموزشهای صنایع دستی درحد اوقات فراغت باقی مانده است
مدیرکل توسعه و ترویج معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور بیان داشت: اکنون در ستاد این معاونت برخی آسیبهای فراروی صنایع دستی شناسایی شده و مشخص شد برخی آموزشهای رایگانی که داده شد اشتغالزا نبوده است و در حد پرکردن اوقات فراغت باقی مانده است.
وی عنوان کرد: برای کیفی کردن آموزشها و کلاسها باید برنامه ریزی کنیم تا کلاسها از حالت معمولی به حالت خاص و ویژه درآید تا افراد از صفر هنر مورد نظر را آموزش ببینند و در آموزشگاههای خصوصی نتیجه کار مطلوبتر خواهد بود.
نشست معاونتهای صنایع دستی استانهای کشور در قالب سومین جشنواره اقوام ایران زمین در گرگان برگزار شد.
نظر شما