به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید محسن حسینی صبح دوشنبه در بیست و هفتمین جلسه کارگروه سیل و طغیان رودخانههای استان، آمادگی برای اقدام اضطراری زمان وقوع سیل، بازدید مستمر از رودخانه ها و اخطار به متجاوزین به حریم روخانهها، تسریع در لایروبی رودخانه های استان از دیگر اقدامات این کارگروه عنوان کرد.
وی با اشاره به برگزاری مطلوب برنامههای هفته کاهش بلایای طبیعی گفت: برگزاری مطلوب کارگاه تخصصی مدیریت سیلابدشت با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط از مهمترین این برنامهها بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این کارگاه به صورت تخصصی و با حضور کارشناسان حوزه مدیریت سیلاب برگزار شده که مورد استقبال قرار گرفت.
حسینی با بیان اینکه کارگروه سیل و طغیان رودخانههای استان گلستان نقش مهمی در هماهنگی و مدیریت سیلاب دارد، خاطرنشان کرد: در جلسات گذشته این کارگروه تصمیمات مهمی در زمینه هماهنگی دستگاههای اجرایی برای مدیریت سیلاب انجام شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای گلستان افزود: بر اساس مصوبه این کارگروه مصوبه این کارگروه وظایف دستگاههای مسئول برای کاهش خطرات ناشی از سیل احتمالی مشخص شد.
حسینی خاطرنشان کرد: بررسی و هماهنگی عملیات پیشگیری از بروز سیل و خسارات ناشی از آن از مهمترین وظایف این کارگروه است.
وی ایجاد کارگروههای شهرستانی سیل و طغیان رودخانهها، برگزاری همایش هم اندیشی مدیریت جامع سیل در گلستان، مرمت و بازسازی ایستگاههای هواشناسی و تنظم ظرفیت سدها جهت کنترل سیل را از جمله اقدامات کارگروه سیل و طغیان رودخانه های استان برشمرد.
دبیر کارگروه سیل و طغیان رودخانههای استان گلستان، استان و به گفته وی، شناسایی و مرمت نقاط آسیب پذیر راهها، خطوط انتقال نفت، گاز، برق و آب و اولویت بندی پلهای آسیب پذیر و تاکید بر ضرورت آمادگی لازم برای تخریب آنان هنگام بروز سیل و بسیج همه دستگاههای اجرایی استان برای مقابله با سیل احتمالی را از دیگر تصمیمات کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان عنوان کرد.
نظر شما