به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، علی باقرزاده فاروجی ظهر دوشنبه در جلسه "تاملی در تکلیف" با بیان این مطلب اظهار داشت: هر چند این چالشها در آموزش و پرورش استان اندک بود، اما باید در سطح کارشناسی ها مطابقت بیشتری بین برنامه و بودجه ایجاد شود.
وی با اشاره به برخی اولویتها در سال تحصیلی 89 - 88 افزود: تدوین کتاب برنامه و تنظیم حرکت آموزش و پرورش استان براساس برنامه های تدوین شده از اولویتهای مهم سال تحصیلی جدید است.
باقرزاده بابیان اینکه این سازمان با 43 هزار ساعت کمبود نیرو در هفته مواجه است، تصریح کرد: پارسال 33 برنامه تدوین و اجرا شد، ولی چون کتاب برنامه نداشتیم امکان ارزیابی و تعیین میزان موفقیت به خوبی ممکن نشد.
وی افزود: سازمان این کمبود را با تقسیم 40 هزار ساعت اضافه کاری بین نیروهای رسمی حقالتدریس و سه هزار ساعت دیگر را از طریق خرید خدمات و نیرو جبران میکند.
وی با بیان اینکه 70 درصد این کمبود در دوره متوسطه دیده میشود، ادامه داد: بخشی از این کمبود نیز مربوط به دوره راهنمایی است و در مقطع ابتدایی نیز در صورت لزوم ناگزیر به جبران کمبود نیرو از این طریق خواهیم بود.
این مسئول در آموزش وپرورش خراسان شمالی خرید خدمت را یک تکلیف قانونی دانست و اضافه کرد: آموزش و پرورش موظف شده حقالتدریس خود را ثابت نگه دارد و از طرفی باید این کمبود به طریقی جبران شود که با بررسیهای انجام شده خرید خدمت آخرین راه حل است.
به گفته وی نیروهایی که به این طریق انتخاب می شوند از دارندگان مدرک لیسانس و فوق لیسانس خواهند بود و از طریق شرکتهای خصوصی و بهصورت مقطعی و فقط تا زمانیکه به آنها نیاز باشد استفاده میشوند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: برای آشنایی این نیروها با آداب معلمی از قبیل ورود به کلاس، نحوه برخورد با دانشآموز و غیره کلاسهای آموزشی برگزار میشود.
باقرزاده در ادامه سرانه غذایی دانشآموزان را نیز دو میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد و خاطر نشان کرد: این رقم دو برابر سال گذشته است.
رئیس سازمان آموزش وپرورش خراسان شمالی کل اعتبار در بخش هزینهها برای سال جاری را نیز هزار و 230 میلیارد ریال بیان کرد و افزود: در طول اعتبارات ملی، اعتبارات خرید تجهیزات، ساخت و ساز و پاداش بازنشستگان به آن اضافه خواهد شد.
استان 811 هزارنفری خراسان شمالی 184 هزار دانش آموز درمقاطع مختلف تحصیلی دارد.
نظر شما