۲۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۵:۳۵

انتقاد ایمانی‌پور از فقدان مدیریت راهبردهای فعالیت‌ فرهنگی در خارج از کشور

انتقاد ایمانی‌پور از فقدان مدیریت راهبردهای فعالیت‌ فرهنگی در خارج از کشور

معاون ارتباطات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فقدان مدیریت در ارائه راهبردهای فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور در سال گذشته را از جمله آسیب‌های موجود در عرصه بین‌الملل ذکر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست سازمانها و دستگاههای فرهنگی برای برنامه‌ریزی مشترک فعالیتهای فرهنگی بین‌المللی در خارج از کشور در سال آینده توسط سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی به عنوان متولی فعالیتهای فرهنگی ایران در عرصه بین الملل، امروز دوشنبه 25 آبان ماه در محل این سازمان برگزار شد.

مهدی ایمانی‌پور معاون ارتباطات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنانی گفت: هدف از نشست دوم، طرح پرسشنامه و تعیین ظرفیت‌های فرهنگی و بین‌المللی دستگاه‌ها و سازمان‌های فرهنگی است.

وی  افزود: فقدان مدیریت در ارائه راهبردها برای ارائه فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور در سال گذشته از جمله آسیب‌های موجود در عرصه بین الملل بود. نارسایی در محیط شناسی، بوم شناسی و رصد جوامع مختلف جهان و جریان‌ها و تحولات فکری و فرهنگی در عرصه بین‌الملل یکی دیگر از ضعف‌های موجود در خارج از کشور است.

معاون ارتباطات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه باید به اندازه پیام رسانی و اطلاع رسانی پیشرفت و اطلاع رسانی را به یک اندازه به پیش ببریم تصریح کرد: تا کنون در این زمینه موفقیتی حاصل نشده است. مدیریت روابط فرهنگی و بین‌المللی می‌تواند در آینده در شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان سند چشم انداز مطرح شود و  مراحل انجام این کار نیز مورد تایید قرار گرفته است.

ایمانی پور با اشاره به آسیب‌شناسی برنامه‌ریزی فعالیت‌های مشترک فرهنگی در سال 88 در خارج از کشور گفت: نبود نگرش راهبردی ویژه بین منطقه و کشور هدف، عدم تعریف واحد از فعالیت‌ها و برنامه در دستگاه‌ها، عدم شناسایی کافی و تحلیل دقیق جریان‌های فکری موثر در منطقه، عدم شناسایی کافی از زمینه شناخت ظرفیت دستگاهها و عدم مشارکت در طراحی و تدوین پروژه‌ها و برنامه‌های کلان مشترک از آسیب شناسی برنامه‌ریزی فعالیت‌های مشترک فرهنگی در سال 88 در خارج از کشور بود.

وی در پایان سخنان خود افزود: با تشکیل کارگروه‌های پنج‌گانه در عرصه فرهنگی و بین المللی از جمله 1- کارگروه عرصه پژوهش و آموزش 2- کارگروه عرصه دینی 3- کارگروه عرصه رسانه و محیط مجازی  4- کارگروه عرصه تعامل با دستگاه‌های منطقه‌ای، بین‌المللی و کارگروه‌های مردم نهاد، فعالیت‌ها و عملکردهای فرهنگی و بین‌المللی را رونق خواهیم بخشید.

اولین نشست از این برنامه‌ها با حضور مهدی مصطفوی مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و  سازمانها و دستگاههای فرهنگی  16 آبان ماه برگزار شده بود.

کد خبر 984573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha