۲۷ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۴۳

طی 6 ماهه نخست سال؛

38 میلیون دلار محصولات صنعتی از قم صادر شد

38 میلیون دلار محصولات صنعتی از قم صادر شد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان قم از صادرات بیش از 38 میلیون و 636 هزار دلار انواع محصولات صنعتی در شش ماهه نخست سال جاری به خارج از کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حسن جمشیدیها صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران، صادرات محصولات صنعتی را از عمده‌ترین گروه کالاهای صادرات غیرنفتی قم عنوان کرد و گفت: در شش ماهه نخست سال جاری صادرات انواع محصولات صنعتی 64.2 درصد از سهم کل صادرات را از نظر ارزش بخود اختصاص داده است که در مقایسه با پنج گروه کالای صادراتی دیگر استان در جایگاه نخست قرار گرفته است.

وی افزود: ماشین آلات صنعتی، ظروف آلومینیوم، مصنوعات مسی، الیاف پلی استر، منسوجات، کیف‌ و کفش، لوازم یدکی خودرو، محصولات بهداشتی از انواع محصولات صنعتی صادراتی استان می‌باشند .

جمشیدیها همچنین مقصد کالاهای صنعتی استان را کشورهای عراق، عربستان، ازبکستان، ترکمنستان، افغانستان، روسیه، لهستان و نیجریه برشمرد.

رئیس سازمان بازرگانی یادآور شد: کفش و دمپایی با اختصاص 22.6 درص، مواد غذایی با اختصاص 13.2 درصد و سنگ با اختصاص 10.7 درصد از سهم کل صادرات محصولات صنعتی از جمله مهمترین کالاهای صنعتی استان است که به بازارهای هدف کشورهای خارجی صادر شده است.

جمشیدیها در ادامه با بیان اینکه ارتقای فرهنگ بازرسی و نظارت در جامعه ضروری است اظهار داشت: طی شش ماهه اول سال 1388 تعداد هشت هیئت کار رسیدگی به تخلفات صنفی را در استان قم بر عهده داشته اند که از این تعداد 15 هزار و 644 پرونده را مورد رسیدگی قرار داده و رای به برائت یک هزار و 557 پرونده و محکومیت 14 هزار و 87 پرونده را دادند.

وی ادامه داد: از مجموعه کل پرونده‌های تشکیل داده شده 74درصد از پرونده‌ها بوسیله بازرسان سازمان بازرگانی استان قم و 26درصد توسط بازرسان اتحادیه های صنفی تشکیل شده است.

رئیس سازمان بازرگانی همچنین به میزان جرائم وصولی طی این شش ‌ماه اشاره کرد و گفت: میزان جرایم وصولی در این دوره بالغ بر یک میلیارد و 814 میلیون و 980 هزار ریال بوده است.

وی با بیان اینکه عملکرد هیئت‌های بازرسی و نظارت در شش ماهه اول سال 88 نسبت به دوره زمانی مشابه سال قبل بسیار مثبت و قابل توجه بوده است گفت‌: عملکرد این هیأت‌ها در طی این مدت 194درصد تعداد پرونده‌های متشکله 203 درصد پرونده‌های رسیدگی شده و 92 درصد در میزان جرایم وصولی افزایش داشته است.

رئیس سازمان بازرگانی برگزاری حراج غیرقانونی، اخفاء و امتناع از عرضه کالا، عدم اعلام موجودی کالا، صندوق مکانیزه یا دستگاه توزین دیجیتالی از دیگر تخلفاتی برشمرد که توسط بازرسان معاونت بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی در طی این مدت شناسایی و مورد رسیدگی قرار گرفته اند.

کد خبر 985812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha