به گزارش خبرنگار مهر در کرج، باتوجه به سیاستهای کلان دولت و وزارت آموزش و پرورش در تمامی استانهای کشور ادارات و سازمانهای آموزش و پرورش باید فضاهای اردوگاهی و مجتمعهای فرهنگی و تفریحی را برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در نظر گیرند که طی چندین سال گذشته با احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی در وزارت متبوع در این زمینه اقدامات شایسته ای انجام شد.
در این راستا در کلانشهر کرج هم مانند دیگر استانهای کشور باید فضاهایی برای غنی سازی اوقات فراغت 330 هزار دانش آموز فکری اساسی شود.
در حال حاضر در سال تحصیلی جاری کرج دارای چهار ناحیه آموزش و پرورش است اما وقتی پای درد دل مسئولان آموزش و پرورش می نشینم، متوجه می شوم که این نواحی حتی یک متر فضای اردوگاهی برای اسکان دانش آموزان و غنی سازی اوقات فراغت و برگزاری برنامه های مختلف آموزشی و پرورشی ندارند.
اردوگاه های متعددی از جمله شهید بهشتی کردان، شهید منتظری شهرستان شهریار، دماوند و چند کانون دیگر در شهرستانها وجود دارد اما تمامی آنها متعلق به سازمانهای دیگری مانند کمیته امداد و بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
در این زمینه رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه یک کرج در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در کلانشهر دو میلیونی کرج با جمعیت دانش آموزی 330 هزار نفر در سال جاری فضای اردوگاهی که متعلق به نواحی چهارگانه آموزش و پرورش کرج باشد، وجود ندارد و هر دفعه دانش آموزان در یکی از فضاهای اردوگاهی متعلق به سازمانهای مختلف اسکان داده می شود.
اکبر حلیمی افزود: در این راستا زمین 15 هکتاری برای احداث یک مجموعه اردوگاهی مجزا و با امکانات مختلف برای فضاسازی در نظر گرفته شد.
نامه به نهاد ریاست جمهوری ارسال شد
وی افزود: همچنین در این زمینه مقرر شد تا فرماندار و نمایندگان مجلس نامه ای را تنظیم و به نهاد ریاست جمهوری ارسال کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین یک قطعه زمین 20 هکتاری در حاشیه رودخانه کرج زمینی در نظر گرفته شده و هم اکنون در حال انجام کارهای کارشناسی است.
حلیمی بیان داشت: در کرج هم اکنون کانونهای فرهنگی و تربیتی بسیاری وجود دارد و دانش آموزان اوقات فراغت خود را با شرکت در دوره ها و کلاسهای مختلف می گذرانند اما این مراکز نیاز اردوگاهی را تامین نمی کند.
برگزاری اردوها به عنوان فعالیت خارج از اوقات رسمی مدرسه می تواند مهارتهای زندگی را به شیوه کاربردی به دانش آموزان آموزش می دهد.
تجربه چند روزه اردو به دور از خانواده مسئولیت پذیری را بین دانش آموزان افزایش می دهد و مهارت تمرین کار گروهی، زندگی جمعی و برقراری تعامل اجتماعی را در دانش آموزان نهادینه می کند.
در این راستا انتظار می رود تا مسئولان مربوطه در سطح استان تهران اقدامات لازم را برای ایجاد فضاهای اردوگاهی در این کلانشهر مهیا کنند.
نظر شما