۱۱ آذر ۱۳۸۸، ۹:۲۹

پاکستان در جستجوی شبکه های تروریستی در ایالت بلوچستان است

پاکستان در جستجوی شبکه های تروریستی در ایالت بلوچستان است

زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون سر وزیر ایالت بلوچستان پاکستان گفت: مقامات امنیتی و مرزبانی جمهوری اسلامی پاکستان در حال بررسی راهکارهای لازم در کشف و شناسایی مخفیگاه ها و مسیرهای تردد شبکه های تروریستی و اشرار مسلح در ایالت بلوچستان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، "ناصر محمد کوسه" که در رأس هیئتی از مقامات سیاسی و امنیتی شهرهای مرزی ایالت بلوچستان پاکستان به منظور شرکت در شانزدهمین اجلاس کمسیون مشترک مرزی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به زاهدان سفر کرده است، شامگاه سه شنبه در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان آمادگی دولتش را برای همکاری دو جانبه در برخورد با مخلان امنیت و شبکه های تروریستی اعلام کرد.

معاون سر وزیر ایالت بلوچستان پاکستان گفت: مقامات امنیتی و مرزبانی جمهوری اسلامی پاکستان در حال بررسی راهکارهای لازم در کشف و شناسایی مخفیگاه ها و مسیرهای تردد شبکه های تروریستی و اشرار مسلح در ایالت بلوچستان هستند.

وی بیان کرد: اجازه نخواهیم داد که شبکه های تروریستی و اشرار مسلح با استفاده از خاک پاکستان و خلا موجود به حیثیت روابط عمیق تاریخی، فرهنگی و اقتصادی دو کشور دوست و برادر آسیب وارد کند.

این مسئول پاکستانی با بیان اینکه "دولت این کشور برای مقابله با شبکه های تروریستی به جد مصمم است"، اعلام کرد: از این پس اجازه نخواهیم داد خاک پاکستان مأمن و جولانگاه اشرار مسلح و شبکه های تروریستی شود.

ناصر محمد کوسه همچنین با ابلاغ پیام تسلیت رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان از حادثه خونین تروریستی پیشین شهرستان سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان که منجر به شهادت بیش از 40 تن از مردم مظلوم و بی دفاع استان و سرداران شوشتری و محمدزاده از فرمانده هان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شد، خواستار همکاری و تقویت سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی دو کشور در شناسایی و تعقیب سرکردگان گروهکهای تروریستی و شرور منطقه شد.

وی با تقدیر از همکاری خوب و مثمر ثمر جمهوری اسلامی ایران در تقویت مناسبات دو کشور اظهار داشت: امیدواریم شانزدهمین اجلاس کمسیون مشترک مرزی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بتواند علاوه بر اجرایی کردن توافقات گذشته، راهکار نوینی را برای افزایش سطح مبادلات تجاری، همکاری های اقتصادی و نیز کاهش نگرانی های امنیتی مردم مهمان نواز و مرزنشین سیستان و بلوچستان و رفع سوتفاهمات فراهم آورد. 

معاون سر وزیر ایالت بلوچستان پاکستان در ادامه از ترمیم و نوسازی جاده ترانزیتی کویته - تفتان در مرز میرجاوه زاهدان و خط راه آهن این مسیر خبر داد و خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه و افتتاح خط کویته - زاهدان - تهران - استانبول زمان حمل کالا از 13 روز به کمتر از یک هفته تقلیل خواهد یافت و موجب شکوفایی و تحول اقتصادی هر دو کشور می شود.

کد خبر 993599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha