به گزارش خبرگزاری مهر، اردشیر محمدی با بیان این خبر، پنج گمرک مجهز به سیستم آسیکودای جهانی در حال حاضر را عبارت از گمرکات ترانزیت سرخس، شهید باهنر، آستارا، انزلی و خسروی اعلام کرد.
وی که در تشریح دستاوردهای نظام گمرکی در راستای اجرایی کردن لایحه هدفمند کردن یارانهها سخن میگفت، افزود: در همین ارتباط به طور آزمایشی، در حال اجرای طرح آسیکودا در رده صادرات و واردات نیز هستیم که انتظار داریم به زودی بتوانیم آن را در این رده به طور کامل به اجرا در آوریم.
محمدی با اشاره به فعالیتهای انجام شده درخصوص اصلاح قانون امور گمرکی که در نهایت منتهی به تقدیم لایحه مربوط به آن به مجلس شورای اسلامی شد، اظهار داشت: متأسفانه قانون فعلی پاسخگوی نیازها و حجم بالای تجارت امروز نیست و به همین سبب در لایحه تقدیمی به مجلس خدمات و رویههای جدید پیشبینی شده است.
وی در ادامه با اشاره به پیگیری پروژه ارزشگذاری کالا بر پایه وب گفت: خوشبختانه نرمافزار و سامانه مربوط به این نظام، در حال حاضر نوشته و در حال انجام تستهای اولیه است که انتظار داریم ظرف ماه آینده در یکی از گمرکات کشور به طور آزمایشی پیاده شود.
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بحث اختصاصی کردن گمرکات کشور گفت: تاکنون بیش از 95 درصد از مراحل اجرایی این طرح به انجام رسیده و پنج درصد باقیمانده هم مربوط به خروجی آن و سنجش میزان موفقیت پروژه است.
محمدی درخصوص اجرای سامانه «پنجره واحد» که تا کنون در برخی گمرکات از جمله تبریز، قزوین، زاهدان و بیلهسوار به اجرا گذاشته شده است، اعلام کرد: انتظار داریم در تمامی گمرکات مهم کشور، طی شش ماه آینده، این پروژه پیاده شود.
وی با تشریح مزایای استفاده از دستگاههای ایکسری در گمرکات و اعلام اینکه تا امروز چهار گمرک کشور به این دستگاه مجهز شدهاند، از استقرار دو دستگاه دیگر در گمرکات ظرف امسال و سه دستگاه دیگر در سال آینده خبر داد.
محمدی همچنین از طرح آمایش سرزمینی گمرکات کشور سخن گفت و اعلام کرد: به زودی پس از انجام بررسیهای لازم، تعدادی از گمرکات کشور حذف و تعدادی دیگر درهم ادغام خواهند شد.
همچنین، استقرار سیستم مدیریت کیفیت در 15 گمرک کشور، از جمله دیگر دستاوردهای یکسال اخیر این دستگاه در طول سال گذشته و سالجاری است که به گفته اردشیر محمدی، این تعداد تا پایان امسال به بیش از 30 گمرک افزایش خواهد یافت.
نظر شما