۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۴۱

رئیس قوه قضائیه:

توهین و افترا به افراد در رسانه ها جرم است/ بدون ملاحظه برخورد می کنیم

توهین و افترا به افراد در رسانه ها جرم است/ بدون ملاحظه برخورد می کنیم

آیت الله آملی لاریجانی با تقبیح فضای تهمت و دروغ پراکنی رسانه‌ای بر رعایت اخلاق رسانه‌ای از سوی مطبوعات و سایتهای اینترنتی تأکید کرد و گفت: دروغ، توهین و افترا به افراد در رسانه ها جرم است و قوه قضائیه ملاحظه کسی را در این زمینه نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس قوه قضائیه در جلسه روز یکشنبه مسئولان عالی قضایی با تشریح نقش برجسته و مهم مطبوعات و رسانه‌های موجود در فضای مجازی در اطلاع رسانی، نقش رسانه‌ها را در جهان حاضر بسیار پراهمیت برشمرد و اظهار داشت: در دنیایی هستیم که رسانه‌ها اعم از مکتوب و غیرمکتوب نقش مهمی دارند و در بسیاری از کشورها قدرت رسانه‌ای حرف اول را می‌زند و رسانه‌ها در حقیقت ابزار براندازی حکومتها شده اند و استکبار رسانه‌ای امروز بسیار فعال شده تا کشورهایی که به سوی منافع استکباری تمایل ندارند، ساقط کنند.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان سخنان اخیر مقام معظم رهبری راجع به انحرافات رسانه‌ای و نقش مخرب برخی از رسانه‌ها که سعی در رواج فضای فتنه و اختلاف در جامعه و تردید مردم نسبت به مسئولان دارند گفت: توهین به هر کسی و به هر فردی جرم است و منحصر به مسئولان عالی هم نمی‌شود و قانون در هر مورد مجازات خاص خود را تعیین نموده و باید با افراد خاطی با قاطعیت برخورد شود. چون در حکومت اسلامی حرمت مؤمن مثل حرمت کعبه است و این سفارش دین مبین اسلام است.

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر رعایت قانون در برخورد با خاطیانی که نسبت به ایجاد فضای تهمت و افترا و دروغ پردازی در رسانه‌ها مشغول هستند اظهار داشت: دستگاه قضایی باید در برخورد با رسانه‌هایی که رعایت اخلاق رسانه‌ای و قانون مطبوعات و قوانین موضوعه را نمی‌کنند بدون در نظر گرفتن وابستگی جناحی آنان قاطعانه برخورد کنند و در این زمینه قوه قضائیه ملاحظه کسی را نخواهد کرد.

وی مسئولیت رعایت اخلاق در خبررسانی و تعالی فرهنگ خبررسانی را منحصر به رسانه‌ها ندانست و تأکید کرد: اخلاق در خبررسانی منحصر به مطبوعات و رسانه‌ها و سایتهای اینترنتی نمی‌شود بلکه سخنرانان و افرادی که دستشان به تریبونهای عمومی و مطبوعات و رسانه‌ها هم می‌رسد باید اخلاق را در کلام و گفتار و بیان خود رعایت کنند و عموم را به رعایت این مهم سفارش نمایند و از بیان اظهاراتی که موجب اختلاف و تردید و ناامیدی در جامعه می‌شود خودداری نمایند.

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر ترویج اخلاق رسانه‌ای در جامعه افزود: همه مسئولان چه در قوه قضائیه و چه در سایر قوا مسئول هستیم تا کمک کنیم اخلاق رسانه‌ای فرهنگ عمومی شود و رویه نامطلوب موجود که متأسفانه می‌رود به یک بیماری در جامعه تبدیل شود اصلاح گردد و رسانه ها رسالت اصلی خود را در جهت کشف حقایق و اطلاع رسانی و بیان مطالب ارزشمند معطوف دارند و بدانند آلوده کردن فضای سیاسی و اجتماعی کشور به نفع هیچ گروه و فردی نیست.

وی در ادامه هتک حرمت به تمثال مبارک حضرت امام (قدس سره) را نوعی هنجارشکنی و بداخلاقی از سوی فتنه‌گران دانست و اعلام نمود: دادستان محترم تهران پرونده‌ای برای پیگیری قضایی مسئله تشکیل داده و امیدواریم انشاء‌الله در اسرع وقت مجرمین را محاکمه و به مجازات برساند.

در ادامه این جلسه مسوولان عالی قضایی کیفیت ایجاد ارتباط و دسترسی آسان و سریع مردم با قوه قضائیه و سازمانهای تابعه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

کد خبر 999496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha