اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان انتقال خون خوزستان گفت: این سازمان برای دریافت همه گروه های خونی نیاز فوری دارد.

عبدالحسین قاسم‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با اشاره به ضرروت تامین و تهیه خون و فرآورده های خونی برای بیماران خاص در این استان افزود: این سازمان به تمام گروه های خونی به ویژه گروه خونی AB منفی نیاز دارد.
 
وی از شهروندان خوزستانی  خواست برای تامین نیاز خونی بیماران (تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و سرطانی) به پایگاه های سازمان انتقال خون در استان مراجعه کنند.

رئیس سازمان انتقال خون خوزستان افزود: همه پایگاه های این سازمان در تمام ایام هفته و پایگاه مرکزی این سازمان در روزهای تعطیل برای اهدا کنندگان خون دایر است.

قاسم‌زاده گفت: درصد اهداکنندگان خون در خوزستان 27 در هزار است، به این معنی که از هر 1000 نفر 27 نفر خون اهدا می‌کنند و با اتوجه به این رقم، درصد اهداکنندگان خون در خوزستان از میانگین کشوری بیشتر است.

رئیس سازمان انتقال خون خوزستان تصریح کرد: هم اکنون در 6 شهر دزفول، بهبهان، آبادان، ایذه، مسجدسلیمان، شوشتر و اهواز پایگاه انتقال خون وجود دارد و پایگاه انتقال خون اندیمشک نیز سال آینده آغاز به کار خواهد کرد.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به پیشرفت‌هایی که در سال‌های اخیر در زمینه استفاده از خون و تولید فرآورده‌های جانبی خونی به وجود آمده، هم اکنون هر واحد خونی می‌تواند حداقل جان سه نفر را نجات دهد.