زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان زنجان گفت: استان زنجان در حال حاضر در کشور رتبه 12 معدنی را به‌خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی عابدینی ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح شرکت سرب و روی صدرا  زنجان افزود: کل تعداد پروانه‌های بهره‌برداری فعال استان زنجان تا پیروزی انقلاب اسلامی 30 فقره با سرمایه‌گذاری ثابت 422.9 میلیون ریال و اشتغال مستقیم چهار هزار و 414 نفر بود و این در حالی است که اکنون سرمایه‌گذاری انجام شده در استان 16 هزار و 918 میلیارد ریال است.

وی با تأکید بر اینکه بخش صنعت و معدن از نظر ایجاد اشتغال رتبه دوم را در استان را به‌خود اختصاص داده است، گفت: صادرات استان زنجان، در سال گذشته 173 میلیون دلار بود که این رقم نسبت به سال 88 با رشد 14 درصدی مواجه بود.

عابدینی، تعداد واحدهای صادرکننده استان را در زمان حاضر 46 واحد عنوان کرد و افزود: میزان سرمایه‌گذاری انجام شده در سال 89 در استان نسبت به سال 88 با رشد 43 درصدی مواجه بوده است.

وی با یادآوری اینکه سرمایه‌گذاری صورت گرفته در سال 89 به میزان 3876 میلیارد ریال بوده است، تصریح کرد: این میزان سرمایه‌گذاری باعث ایجاد دو هزار و 365 نفر شغل شده است. 

کارخانه روی صدرا زنجان در سال 87 کلنگ‌زنی شده و با ظرفیت تولید 4 هزار تن روی در سال با اعتباری بالغ بر 55 میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم برای بیش از 70 نفر به بهره‌برداری رسید.